Spor 7 taraftar uçaktan indirildi çünkü...

7 taraftar uçaktan indirildi çünkü...

Paylaş
7 taraftar uçaktan indirildi çünkü...

Rusya'dan İngiltere'ye giden 7 taraftar Kopenhag'a 2 kez zorunlu iniş yapan uçaktan indirildi

Şampiyonlar Ligi maçı için Moskova'dan Manchester'a gitmekte olan 7 taraftardan biri uçakta hostesleri rahatsız edince Easyjet-Fly şirketine ait uçak Kopenhag'a zorunlu iniş yaparak sorun çıkaran yolcuyu polise teslim etti.

Uçak tekrar havalanıp, Manchester'a doğru yol almaya başlayınca yolcunun diğer 6 arkadaşı da Kopenhag'a inmek istediklerini belirtip sorun çıkarınca pilot bir kez daha rotasını Kopenhag'a çevirdi ve 6 yolcuyu indirdi.

Kopenhag Havaalanı Emniyet Müdürü Mads Firlings, 7 yolcunun gözaltına alınmadığını belirterek "yolculardan biri uçakta sorun yaratınca pilot zorunlu iniş yaparak yolcuyu bize teslim etti. Ancak tekrar havalandığında çok yükselmeden geri dönerek bir iniş daha yaptı ve diğer 6 yolcuyu daha indirdi. Bu durumlarda kararı pilot verir. Yolcular bize tezlim edildi ama haklarında yasal bir işlem yapmadık. 4'ünün Schengen vizesi olduğu için yeni bilet satın almaları için şehre gitmelerine izin verdik 3'ünün sadece İngiltere vizesi olduğu için Transit alanından çıkmalarını izin vermedik. 7 yolcu tekrar Manchester'a uçacak" dedi.

Ünsal TURAN / KOPENHAG (DHA)

Haberin Devamı