Türkiye (Son Dakika) 7 yaşındaki çocuk eve döndüğünde...

7 yaşındaki çocuk eve döndüğünde...

Paylaş
7 yaşındaki çocuk eve döndüğünde...

Edremit'te Cengiz ve Zeynep Dikal çifti evlerinde otururken maskeli iki kişinin saldırısına uğradı. Kadın boğularak öldürüldü, erkek ise kafasına sert bir cisimle vurularak bayıltıldı. Çiftin 7 yaşındaki çocukları, okuldan eve döndüğünde bu korkunç manzarayla karşılaştı

İlçeye bağlı Kızılkeçili köyünün Gülbahçeler mevkisindeki bir apartmanın üçüncü katında oturan Cengiz ve Zeynep Dikal (35), akşam saatlerinde okuldan eve dönen 7 yaşındaki çocukları tarafından yerde hareketsiz bulundu.

Haberin Devamı

Çocuğun kapı komşuları olan amcalarına haber vermesinden sonra ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan ilk incelemede Zeynep Dikal’ın boğularak öldürüldüğü, Cengiz Dikal’ın ise başına sert bir cisimle vurulmak suretiyle bayıltıldığı belirlendi.

BİRİKTİRDİKLERİ PARA EVDE MİYDİ?

Cinayetle ilgili araştırma yapan jandarma ekibi, kadının tırnakları arasında deri parçaları buldu. Komşuları, ailenin uzun süredir araç almayı planladığını ve bunun için para biriktirdiğini belirterek olaydan sonra evde paranın olup olmadığını bilmediklerini söyledi.

Köy Muhtarı Ali Deveci, eve maskeli olduğu öne sürülen iki kişinin girdiğine yönelik iddiaların bulunduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

AA