Yaşam 7 yeni film vizyonda

7 yeni film vizyonda

Paylaş
7 yeni film vizyonda

Bu hafta 2'si yerli 7 film sinemaseverlerle buluşacak

WOODY ALLEN KLASİĞİ

Woody Allen’ın yönettiği ve Ed Begley Jr, Patricia Clarkson, Larry David ile Conleth Hill’ın oynadığı "Kim Kiminle Nerede/Whatever Works", kuantum mekaniği, evlilik, deha, aldatma ve cinsel uyanışlar hakkında bir komedi özelliği taşıyor. Allen’in farklı bakış açısını ortaya koyan filmin konusu şöyle:

"Bir zamanlar fizik profesörü olan Boris, dünyanın patlayacağını düşünen, kendini dev aynasında gören ve tüm insanlığa karşı hissettiği nefreti gizlemeyen tuhaf bir adamdır. Bir gün yolu güneyli saf kız Melody St. Ann Celestine ve tutucu ailesiyle kesişir."

GELECEKTEN BİR GÜN

Boğaçhan Dündar’ın yönettiği ve Hayrettin Karaoğuz, Hande Subaşı, Rasim Öztekin ile Neco’nun rol aldığı "Gelecekten Bir Gün" adlı romantik komedi filminde, intihar eden bir gencin başına gelen olaylar anlatılıyor.

"PITIRCIK"IN DÜNYASI

Laurent Tirard’ın yönettiği ve Maxime Godart, Valerie Lemercier, Kad Merad ile Sandrine Kiberlain’in oynadığı "Pıtırcık-Little Nicholas", bir çocuğun gözünden yetişkinlerin dünyasına bakıyor.

KAPTAN FEZA


Ümit Ünal’ın yönettiği ve Hakan Karahan, Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Okay ile Mine Tugay’ın oynadığı "Kaptan Feza", bir Yeşilçam aktörü olan babasına tıpatıp benzeyen Ömer’in yaşamını konu alıyor.

KORKUYLA RANDEVU

Oren Peli’nin yönettiği ve Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs ile Ashley Palmer’ın oynadığı "Paranormal Activity", haftanın korku filmi olarak öne çıkıyor.

AŞK GELİYORUM DEMEZ

Jason Reitman’ın yönettiği ve George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman ile Melanie Lynskey’nin oynadığı "Aklı Havada/Up In The Air", romantik-komedi sevenlere hitap ediyor.

"SHERLOCK HOLMES" İŞ BAŞINDA

Guy Ritchie’nin yönettiği ve Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams ile Mark Strong’un oynadığı "Sherlock Holmes", maceraseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor. Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’un dinamik yeni uyarlamasında Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılır.

Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşır.

Haberin Devamı