Spor 7 yıl aradan sonra Milli takım'da

7 yıl aradan sonra Milli takım'da

Paylaş
7 yıl aradan sonra Milli takım'da

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, 5 Mayıs'ta Arjantin'in Neuquen kentinde oynanacak maç için belirlediği 17 kişilik kadroya Ortega'yı da aldı

Arjantin’in River Plate takımının, bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen 36 yaşındaki forveti Ariel Ortega, Arjantin’in Haiti ile yapacağı hazırlık maçının kadrosuna çağrıldı. Maradona’nın belirlediği kadrodaki futbolcuların tamamı Arjantin liginde forma giyiyor.

86 kez milli takımda oynayan Ortega, son olarak 2003’te Arjantin forması giydi. 1994, 1998, 2002 Dünya Kupalarında oynayan Ortega, Maradona’nın kararından memnuniyet duyduğunu ve milli takımda oynamanın futbolda ulaşabileceği son nokta olduğunu belirtti.

"MARADONA'YA MİNNETTARIM"


Ortega, "Bu kadar uzun süreden sonra bu formayı giymek çok güzel, benzersiz bir şey. Tabi ki bu benim Dünya Kupası’nda oynayacağımı göstermiyor. Maradona’ya beni bu maç için hesaba kattığı için minnettarım" dedi.

MARADONA'NIN HAİTİ MAÇI İÇİN BELİRLEDİĞİ FUTBOLCULAR

Kaleciler: Diego Pozo (Colon), Adrian Gabbarini (Independiente)

Savunma: Matias Caruzzo (Argentinos Juniors), Juan Manuel Insaurralde (Newell’s Old Boys), Ariel Garce (Colon), Paolo Goltz (Huracan), Luciano Monzon (Boca Juniors)

Orta Saha: Juan Mercier (Argentinos Juniors), Patricio Toranzo (Huracan), Nicolas Olmedo (Godoy Cruz), Sebastian Blanco (Lanus), Leonel Vangioni (Newell’s Old Boys), Facundo Bertoglio (Colon)

Forvet: Ariel Ortega (River Plate), Martin Palermo (Boca Juniors), Franco Jara (Arsenal), Juan Pablo Pereyra (Atletico Tucuman).

AA

Haberin Devamı