Gündem 7 yıl önce karnı patlamıştı

7 yıl önce karnı patlamıştı

Paylaş
7 yıl önce karnı patlamıştı

10 yıl önce siroz teşhisi konulan 50 yaşındaki İsmail Çayın'ın karnı davul gibi şişti

Denizli’de 10 yıl önce kalp rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede siroz teşhisi konulan işçi emeklisi, 3 çocuk babası 50 yaşındaki İsmail Çayın’ın karnı davul gibi şişti. İlaç tedavisi uygulanan ve nakil için uygun bir karaciğer bekleyen Çayın, daha donanımlı hastanelerde tedavi görebilmek için destek istedi.

Haberin Devamı

HİÇ ALKOL KULLANMAMIŞ

İşçi emeklisi, 3 çocuk babası İsmail Çayın, 10 yıl önce kalp rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede siroz olduğunu öğrendi. Hayatı boyunca alkol kullanmadığını söyleyen ve teşhisle şaşkına dönen Çayın, 10 yıl boyunca gördüğü tedavi ve aldığı ilaçlar sonrası 70 kilodan 110 kiloya çıktı.

PATLAYAN KARNI AMELİYATLA DİKİLDİ

Çayın’ın şişen karnı da 7 yıl önce patladı, ameliyatla dikildi.

Halen Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren, karnındaki şişlik nedeniyle ayakta durmakta zorlanan İsmail Çayın için karaciğer nakli gerektiği bildirildi. Bulunacak uygun bir karaciğer bekleyen Çayın ise hayatının cehenneme döndüğünü belirterek, “Denizli'de tedavim iyi yapılmıyor, büyük şehirlerdeki hastanelere gitmek istiyorum ama parasızlıktan gidemiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Denizli Devlet Hastanesi yetkilileri ise Çayın’ın halen ilaç tedavisi gördüğünü, uygun karaciğer bulunduğunda nakil yapılacağını, şu an tedavide herhangi bir aksaklık ya da eksiklik bulunmadığını bildirdi.

DENİZLİ, (DHA)