Yaşam 70 yaşında paraşütlü yıldönümü kutlaması

70 yaşında paraşütlü yıldönümü kutlaması

Paylaş
70 yaşında paraşütlü yıldönümü kutlaması

Fethiye'de tatil yapan 70'lik çift gökyüzünde evlilik yıldönümlerini kutladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan 71 yaşındaki Muammer Bostancı ile eşi 70 yaşındaki Fatma Bostancı, 48'inci evlilik yıl dönümünü Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayarak gökyüzünde kutladı. Çift, 49'uncu yıl dönümleri için de şimdiden rezervasyon yaptı.

Ölüdeniz Beldesi'ne tatil için gelen Muammer ve Fatma Bostancı çifti, evlilik yıl dönümlerini gökyüzünde kutlamaya karar verdi. Paraşüt firmasına başvuran çift, uçuşla ilgili bilgi aldıktan sonra 1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine çıktı.

2 BİN METREDE ÇIĞLIK

Muammer Bostancı yamaç paraşütü pilotu Alper Ay, Fatma Bostancı ise Sinan Tarakçı ile 1700 metre pistinden arka arkaya ikili (tandem) atlayış yaptı. Gökyüzünde 20 dakika boyunca yan yana uçan çift, birbirlerini sevdiklerini söyleyerek 48'inci evlilik yıl dönümünü kutladı.

Eşsiz Ölüdeniz Manzarası eşliğindeki uçuşun ardından Belcekız Plajı'na sorunsuz iniş yapan çift, kızlarının hazırladığı 'Fatma ve Muammer iyi ki evlendiniz' yazılı dövizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

'UÇMANIN YAŞI YOK'

Evlilik yıl dönümlerini gökyüzünde kutlamak istediklerini anlatan Muammer Bostancı, “Büyük heyecan duyduk. Herkese tavsiye ederiz. Önümüzdeki yıl yine Ölüdeniz'e gelerek uçmak istiyoruz. Şimdiden rezervasyon yaptırdık" dedi.

Eşinden gelen kutlama teklifini kabul ettiğini belirten Fatma Bostancı da Ölüdeniz manzarasını yukarıdan izlemenin harika bir duygu olduğunu söyledi.

Uçmanın yaşının olmadığını vurgulayan yamaç paraşütü pilotu Sinan Tarakçı ise "Yeter ki kalp rahatsızlığı bulunmasın. Daha yaşlı pek çok kişiyle atlayış yaptık. Gökyüzünde evlilik teklifi yapan, yıl dönümünü kutlayan insanlar oldu. Biz de Bostancı çiftini kutluyoruz. Uzun ömürler diliyoruz. Gelecek yıl için yine rezervasyon yaptırdılar" dedi.

Haberin Devamı

DHA