Cumartesi Postası 72 saat boyunca dans, deniz ve özgürlük

72 saat boyunca dans, deniz ve özgürlük

Paylaş
72 saat boyunca dans, deniz ve özgürlük

Aklınıza gelebilecek en ‘hardcore’ partinin İstanbul’da olduğunu tahmin eder miydiniz? Kilyos’taki 72 saatlik eğlence maratonu cuma günleri başlıyor, pazartesi sabaha kadar sürüyor. Olanları sizlere aktarmak için Karadeniz kıyısındaki Suma Beach’teyim!

IŞIL CİNMEN

Siz hiç eğlenmekten sıkıldınız mı? “Olur mu öyle şey?” diyorsanız şimdi öğreneceksiniz. “Yazın İstanbul’dan gidemiyorsak, yazı İstanbul’a getiririz” diyenler biraz çılgın çıktı. Şimdi ayakkabılarınızı çıkarın, kemerlerinizi çözün. Üç günlüğüne Kilyos’taki Suma Beach’e gidiyoruz!



EĞLENCE FORMÜLÜ: ÇOK DANS, AZ UYKU

Underground müziği, kitlesi, zevkleri, eğlence anlayışıyla burası Türkiye’ye pek benzemiyor. Müdavimlerin eğlence formülü şöyle: Güneş, kum, Kilyos dalgalarıyla oyun, iyi müzik, kötü servis, 21.00’den sabah 06.00’ya kadar parti! Çok dans, az uyku, tekrar deniz, pazartesi gün doğumuna kadar tekrar parti!



SERDAR ORTAÇ DEMET AKALIN YASAK!

Ofisten çıkıp arabaya atlayan en azimlilerle birlikte hafta sonu açılıyor ama ortalık cumartesi 13.00’te hareketleniyor. Müzik yavaş yavaş hızlanıyor: Serdar Ortaç, Demet Akalın ya da Rihanna ve türevleri yasak, ‘eller havaya’ yok. Alman ekolü elektronik müzikle, güneş daha tepedeyken şezlongların arkasındaki barda ilk danslar başlıyor. DJ’ler genellikle Berlin ve Londra’dan geliyor. Dalga sörfü dersleri, paraşüt, benim yaptığım gibi deniz kenarında atla dolaşmak, deniz, dans, sohbet, kahkahalar, flörtler derken zaman geçiyor.


Dansın sporla birleşmesi eğlencenin nabzını artırıyor.

VEDAT MİLOR GÖRSE BUNALIMA GİRER

Ancak sinirinizin bozulmaması için acıkmamaya çalışın. Vedat Milor yemekleri görse bunalıma girer. Ayrıca servis kötü. Ama köpek sahipleri için menü sevindirici. Köpekler de sahipleriyle birlikte yemek yiyebilsin diye iki alternatiften oluşan mama bölümü var. 20.00’de başlayan parti öncesi plaj kapanıyor.



Plajdan partiye geçerken önce ışıksız ve küçük tuvaletlere uğruyoruz. Aynayı göremeden makyaj yapmaya uğraşan kızlar, parti şortlarını giyen erkekler 21.00’e kadar hazırlanıyor.


Ormanın içindeki parti alanı 20.00’den sonra açılıyor.

ATLI KARINCALAR VE ŞAMAN PALYAÇOLAR

Ormanın içindeki parti alanı arka tarafta. Atlı karınca, şaman palyaço, hamaklar, çimlerin üzerine serpiştirilmiş koltuklar, renkli ışıklar ve disko toplarının arasında... Ortam rahat. Herkes sanki ki diyorsanız uyku yok. Mayolar tekrar giyilecek ve maraton devam edecek.




Parti ve plaj: 140 TL
Sadece plaj: 60 TL

BÜYÜK FESTİVAL

21-23 Temmuz'daki Big Burn İstanbul’da, 100 DJ’in çalacak. Festival 3 gün 3 gece sürecek. Fiyat: 330 TL


KENTLİNİN TATİLİ KENTTE OLUR


Kilyos sahilindeki diğer seçenekler

BURÇ BEACH


Boğaziçi Üniversitesi’nin sahili… Hafta sonu gün batımı partileri ile meşhur. Tenis, squash, fitness, kardiyo, pilates ve daha birçok spor imkanı da cabası. Hafta sonu giriş ücreti: 50 TL

SOLAR BEACH

Havuz partileri dillere destan. 2500 kişilik kapasitesiyle bölgenin en büyüklerinden. Hafta sonu giriş ücreti: 60 TL

DALIA BEACH

Yöresel kahvaltıları denemeye değer. Denizin yanında sörf, deniz bisikleti ve yürüyüş yapmak isteyenler için ideal. Hafta sonu giriş ücreti: 30 TL

TIRMATA BEACH

Ailelere özel bir plaj. Damsız giriş yapılamıyor. Balık konusunda iddialı. Hafta sonu giriş ücreti: 50 TL

KİLYOS HALK PLASI

Kumsalı geniş. Haftanın her günü sabah 8.00 ile 18.00 saatleri arasında açık. Giriş ücretsiz.

Haberin Devamı