Türkiye (Son Dakika) 8 aylık hamile öğretim görevlisine gaspçı şoku

8 aylık hamile öğretim görevlisine gaspçı şoku

Paylaş
8 aylık hamile öğretim görevlisine gaspçı şoku

Antalya'da, Mersin Üniversitesi'nde okutmanlık yapan 8 aylık hamile 35 yaşındaki Hatice Dilhun Sukan'ın cüzdanı, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından gasp edildi

Muratpaşa'daki Memurevleri Mahallesi 210 Sokak'ta oturan Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde görevli okutman 8 aylık hamile Hatice Dilhun Sukan, market alışverişi yaptıktan sonra evine geldi. İki elinde alışveriş poşetleri olan Sukan, apartman kapısını açmak için durduğu sırada arkasından bir kişi yaklaştı. Hatice Dilhun Sukan'ı itekleyerek dengesini bozan erkek şüpheli, daha sonra kadının arka cebinde, içinde kimlik, kredi kartı ve 5 TL ile cep telefonunun bulunduğu cüzdanı alarak kaçtı. Düşme tehlikesi geçiren Sukan, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

YILLIK İZİNDEKİ POLİS KOVALADI




Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen yıllık izindeki bir polis memuru, kaçan şüpheliyi fark ederek kovalamaya başladı. Ancak ayağında terlik bulunan polis memuru, ara sokaklara giren şüphelinin izini kaybetti. haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sukan ve polis memurunun verdiği bilgiler üzerine ekipler, 1.60 boylarında, 60-65 kilo ağırlığında ve kolunda dövme bulunan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

DHA


Haberin Devamı