Dünya 8 yaşındaki oğlunu uçakta boğmaya çalıştı

8 yaşındaki oğlunu uçakta boğmaya çalıştı

Paylaş
8 yaşındaki oğlunu uçakta boğmaya çalıştı

Amerika'da inanılmaz bir olay yaşandı. Uçakta oğlunu battaniye ile boğmaya çalışan cani anne son anda engellendi.

JetBlue havayollarına ait B6-647 sayılı Boston-Salt Lake City seferini gerçekleştiren yolcu uçağında akıllar durgunluk veren bir olay yaşandı. 46 yaşındaki Cherice Klipfel adlı bir kadın 8 yaşındaki oğluna şiddet uyguladıktan sonra battaniye ile boğmaya çalıştı.

ÇOK KEZ VURDU


Uçuş sırasında yaşanan olayı anlatan görgü tanıkları, Cherice Dawn Klipfel'in oğluna çok kez vurduğunu başını uçağın penrece kısmına doğru şiddetle ittiğini ifade etti. Öfkeli kadını sakinleştirmek istediklerini ancak bir türlü başarılı olamadıklarını belirten görgü tanıkları, 8 yaşındaki çocuğun yaşadığı şiddetle ağlamaya başladığını söylediler.


SUSTURAMAYINCA BATTANİYE İLE BOĞMAYA ÇALIŞTI


Yine görgü tanıklarının ifadelerine göre; oğlunu susturmaya çalışan öfkeli kadın, 8 yaşındaki çocuğu susturamayınca battaniye ile oğlunun yüzüne baskı uyguladı. Çocuğun nefessiz kalacağını düşünerek, uçakta yaşananları kabin görevlilerine haber veren diğer yolcular şiddet mağduru çocuğu annesinin elinden zor kurtardı.


HAPSE ATILDI


Kabin ekibinin olaya müdahale etmesinden sonra Salt Lake City'e inen uçağa Federal Soruşturma Bürosu'ndan ekipler girerek Cherice Dawn Klipfel'i gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan kadının Davis County cezavinde hapse atıldığı açıklandı.

Haberin Devamı