Türkiye (Son Dakika) 80 yaşındaki adamı 2 çocuğun önünde öldürdüler, halıya sarıp araziye attılar

80 yaşındaki adamı 2 çocuğun önünde öldürdüler, halıya sarıp araziye attılar

Paylaş
80 yaşındaki adamı 2 çocuğun önünde öldürdüler, halıya sarıp araziye attılar

Balıkesir’de kan donduran bir cinayet işlendi. 80 yaşındaki Arif Savaş isimli komşularını evlerine davet eden iki arkadaş, 4 ve 5 yaşındaki çocukların gözü önünde yaşlı adamı vahşice öldürdükten sonra halıya sarıp boş araziye attı. Zanlıların daha sonra, öldürdükleri adamın evinde para ve ziynet eşyası aradıkları tespit edildi

Balıkesir’de evlerinin balkonunda otururken iki kişinin halı taşıdığını gören vatandaşlar hırsızlık şüphesiyle polise ihbarda bulundu. Olay yerine hırsızlık ihbarı ile gelen polis ekipleri boş bir arazide erkek cesediyle karşılaştı.

Haberin Devamı

İlk anda kimliği belli olmayan cesedin Maltepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Arif Savaş'a ait olduğunu tespit eden ekipler geniş soruşturma başlattı.

Zanlılar cinayeti işlerken bu eldivenleri kullanmış:

KATİLİNE MADDİ YARDIM YAPIYORMUŞ

Savaş’ın ailesi ve yakın çevresinden aldıkları bilgileri toplayan cinayet büro ekipleri, öldürülen Arif Savaş’ın, 4 yaşında kızı ve 5 yaşında oğlu olduğu öğrenilen ve aynı mahallede oturan komşusu Osman Ö.’ye maddi yardımda bulunduğunu tespit ettiler. Osman Ö.’nin sabah saatlerinde evinin önünde halı yıkadığı bilgisini de alan ekipler soruşturmayı derinleştirince korkunç cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı.

KAFASINA SOPAYLA VURUP YASTIKLA BOĞDULAR

Osman Ö.’nün arkadaşı Şahin Ö. ile birlikte Arif Savaş’ı evlerine davet ederek 2 çocuğun gözleri önünde yaşlı adamın kafasına sopa ile vurup ardından yastıkla boğarak öldürdükleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Yaşlı adamı vahşice katledip halıya sararak boş bir araziye atan katil zanlıları ardından maktulün evine girerek para ve ziynet eşyası aradı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in takip ettiği olayda Asayiş Şube

CİNAYETİ 4 YAŞINDAKİ KIZ ANLATTI

Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Arif Savaş’ı öldüren Osman Ö.’nün 4 yaşındaki kızıyla pedagog eşliğinde görüşerek cinayetin ayrıntılarını öğrendi. Korkunç cinayete şahit olan iki kardeş, Devlet korumasına alınırken mahkemeye çıkarılan Osman Ö. ve Şahin Ö. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA