Yaşam 80 yaşındaki seri katil Charles Manson'ın evliliği suya düştü

80 yaşındaki seri katil Charles Manson'ın evliliği suya düştü

Paylaş
80 yaşındaki seri katil Charles Manson'ın evliliği suya düştü

1969 yılında yedi kişinin ve doğmamış bir çocuğun ölümü nedeniyle ömür boyu hapis cezasında çarptırılan 80 yaşındaki Charles Manson ve 27 yaşındaki nişanlısının evliliği iptal oldu

Dünyanın en ünlü seri katillerinden 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'ın evlilği suya düştü.

Manson ile kendisini hapishanede ziyaret eden 27 yaşındaki Afton Elaine Burton, geçtiğimiz kasım ayında evlilik kararı almıştı. Ancak Manson, kendisinden 53 yaş küçük sevgilisinin onun 'cesedini sergileyerek' para kazanmak amacıyla evlilik fikrine sıcak baktığını öğrendi.



CESEDİNİ CAM FANUS İÇİNE KOYUP...



Gazeteci Daniel Simone'a göre, kendine Star adını takan genç kadın, Manson öldükten sonra cesedini Los Angeles'ta cam bir fanus içinde koyarak sergilemek ve bu şekilde bir servet kazanmak istiyormuş. Bir nevi anıt mezar yaratmak isteyen kadın, ziyaretçi ve turist akını sayesinde kolay yoldan para kazanmak istediyse de Manson durumu fark etmiş ve evliliği iptal etmiş.

CANİ MANSON



Manson 1969'da yedi kişinin ve doğmamış bir çocuğun ölümü nedeniyle ömür boyu hapis yatıyor. Manson'ın kurbanları arasında yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate de bulunuyor.

POSTA.COM.TR

3

Haberin Devamı