Gündem 800 bin doları yol kenarına gömmüş

800 bin doları yol kenarına gömmüş

Paylaş
800 bin doları yol kenarına gömmüş

Bursa'da, girdikleri bir fabrikadaki çelik kasadan arkadaşlarıyla 4 milyon dolar çaldıktan sonra kaçan son zanlı da yakalandı

Olaydan sonra firar eden Ayaz T, saklandığı Kestel ilçesindeki bir bağ evinde yakalandı. Ayaz T’nin, payına düşen 800 bin doları Karapınar Mahallesi’ndeki boş bir alanda farklı iki yere gömdüğü öğrenildi.

Paralar, poşetlerle konuldukları yerden polis ekiplerince çıkarıldı. Ayaz T’nin yanı sıra hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen diğer zanlılar Alparslan Gökhan D. ve E.D. ile daha sonra gömülü parayı almak için fabrika çevresine gelerek E.D’ye yardım ettikleri ileri sürülen 3 kişi, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

4 MİLYON DOLAR, HIRSIZLARI ŞOKA SOKTU

Bu arada, hırsızlık için fabrikanın yönetim katına çıkan Ayaz T, Alparslan Gökhan D. ve E.D’nin, burada çekmeceleri karıştırırken ilk olarak 10 bin dolar ve 15 bin lira bulduğu, daha fazlasını ararken içinde 4 milyon dolar olan çelik kasanın anahtarına ulaştıkları bildirildi.

KARAYOLU KENARINA GÖMMÜŞ

Olaydan sonra kaçan Alparslan Gökhan D’nin, hırsızlığı öğrenen ağabeyi tarafından polise teslim edildiği belirtildi. Bu zanlının da payına düşen yaklaşık 800 bin doları Bursa-Ankara karayolu Dokuz Gözler mevkisinde gömdüğü anlaşıldı.

Öte yandan, paranın tamamının fabrika sahibi Seçkin S’ye teslim edildiği bildirildi.