Gündem 87'lik dedeye erkeklik testi

87'lik dedeye erkeklik testi

Paylaş
87'lik dedeye erkeklik testi

Adana'da 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve 23 yıl hapsi istenen 87 yaşındaki Ömer Ö'ye erkeklik testi yapılacak

İsmetpaşa Mahallesi’nde oturan emekli işçi Ömer Ö.’nün, komşularının çocuğu V.U.’yu sık sık evine götürmesinden şüphelenenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis yaşlı adamı takibe aldı.

Yaşlı adamın torunu yaşındaki çocuğu yaklaşık 6 aydır, para verme bahanesiyle evine çağırdığı, cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Bu bilgiler üzerine gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ömer Ö. hakkında ‘zincirleme çocuğun cinsel istismarı ve alıkoyma’ suçlarından Adana 10’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

KABUL ETMEDİ

23 yıla kadar hapsi istenen Ömer Ö., suçlamaları kabul etmedi. Kendisine iftira atıldığını ileri süren Ömer Ö., “Ben kesinlikle öyle bir şey yapmadım. Çocuğu evimde zorla alıkoymadım.

Suçlamaları kabul etmiyorum. Ayrıca benim erkekliğim yaşım itibarı ile çoktandır yoktur. Bu yüzden bu suçu işlemek için bir sebebim de yoktur. Benim erkekliğim olup olmadığı hususunda rapor aldırılmasını istiyorum” dedi.

"BEYAZ BİR ŞEY GELİYORDU"

Sosyal hizmetler uzmanı nezaretinde ifade veren V. U. ise, “Beni evine çağırıp, cinsel organı ile oynatıyordu. Cinsel organından beyaz bir şey geldikten sonra para verip gönderiyordu” diye konuştu.

Küçük çocuğun, ailesi de sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek, oğullarının olaydan dolayı ruh sağlığının bozulduğunu ileri sürdü.

Mehmet KAYMAK/ADANA (DHA)