Gündem 87'lik nine intihara kalkışınca...

87'lik nine intihara kalkışınca...

Paylaş
87'lik nine intihara kalkışınca...

Denizli'de polis ekipleri, balkondan atlayıp ölmek isteyen 87 yaşındaki Huriye Kandemir'i güçlükle kurtarabildi

Denizli'de bir apartmanın 5'inci katındaki balkona çıkıp intihar girişiminde bulunan 87 yaşındaki Huriye Kandemir'i kurtardı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Adalet Mahallesi 10074 Sokak'taki Alze Konutları A 1 Blok'ta meydana geldi. Yakınları gezmeye gittikten sonra evde yalnız kalan Alzheimer hastası Huriye Kandemir, balkona çıktı. Evde kilitli olan Kandemir'in, balkondaki demir korkuluklara dayalı olan merdivene çıktığını gören komşuları polise haber verdi. Bunun üzerine eve polis, itfaiye ve ambulans ekipleri gönderildi.

Polis apartmanın yan balkonundan, komşular ise karşı apartmanın balkonundan yaşlı kadını ikna etmeye çalıştı. Ancak Huriye Kandemir ikna olmadı. Yaklaşık 30 dakika yaşlı kadın ikna edilmeye çalışıldı.

İkna çabaları sırasında Kandemir, merdivene çıkıp indi, sonra da balkon demirine tırmandı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri zemine hava yastığı açtı. Bu sırada polis yangın merdiveninden eve girerken gizlice balkon kapısını açıp Kandemir’i son anda atlamak üzereyken tuttu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)