Dünya 88 yaşındaki kadın tabutta uyandı!

88 yaşındaki kadın tabutta uyandı!

Paylaş
88 yaşındaki kadın tabutta uyandı!

Brezilya'da 88 yaşındaki bir kadının geçtiğimiz hafta yanlışlıkla öldüğü duyuruldu. Yaşlı kadın canlı canlı gömülmekten son anda kurtuldu

Geçtiğimiz çarşamba günü Maria das Dores da Conceicao'nun Ipatinga şehir hastanesinde öldüğü duyuruldu ve ceset gömülmeye hazır hale getirilmek üzere morga götürüldü. Ama cuma günü morg çalışanları Conceicao'nun nefes alıp, kıpırdandığını fark edince, kadını tabutuyla birlikte yoğun bakım servisine geri götürdüler.

Haberin Devamı

Conceicao'nun bir torunu, Brezilya'nın G1 internet sitesine yaptığı açıklamada, büyük annesinin cenaze arabasıyla geri getirildiğini ve şimdi hastanede son derece canlı olduğunu söyledi.

The Daily Mail gazetesinin haberine göre, Neome Silva Amancio büyük annesinin tabutu içinde nefes alıp, ilk hastaneye yattığından daha fazla hareket ettiğini söyledi.

Brezilya'nın O Dia gazetesi tansiyon yüksekliği, damar sertliği ve Azheimer hastalığından kaynaklanan bunama gibi sağlık sorunları olan Conceicao'nın geçtiğimiz kasım ayında bir bacağının da doktorlar tarafından bir operasyonla kesildiğini haber verdi.

Kadının öldüğünün duyurulması ve definin izninin imzalanması da polis tarafından soruşturuluyor.

Haberin Devamı