Türkiye (Son Dakika) 9 ay arayla ikinci çocukları öldü

9 ay arayla ikinci çocukları öldü

Paylaş
9 ay arayla ikinci çocukları öldü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Ökkeş- Hamide Kısaca çiftinin 4 Şubat'ta bacada donarak ölen 8 yaşındaki çocukları Yasin'in ardından, bu kez de çatıdan düşen 15 yaşındaki kızları Gülizar öldü. İki çocuğunu 9 ay arayla kaybeden Ökkeş- Hamide Kısaca çifti, büyük bir acı yaşadı

Yunus Emre Mahallesi’ndeki Hacı Esat Efendi Caddesi’nde tek katlı evlerinde oturan Ökkeş ve Hamide Kısaca çiftinin, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 2’nci sınıfında okuyan oğlu Yasin, 4 Şubat 2012’de kimsenin olmadığı bir sırada eve mutfak bacasından girmek istedi. Bacada sıkışan Yasin Kısaca kimseye sesini duyuramadı. Akşam evlerine dönen Kısaca ailesi, tüm aramalarına rağmen çocuğu bulamadı.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düştüğü saat 02.30 sıralarında Yasin, donmuş halde bacada sıkışmış olarak ölü bulundu. Büyük acı yaşayan aile, oğullarının öldüğü evi boşaltarak aynı mahallede 3 katlı başka bir eve taşındı.

ABLASI DA ÖLDÜ

Bu akşam 18.00 sıralarında baba Ökkeş Kısaca 3 katlı evin evin çatısında tamirat yaparken lise öğrencisi kızı Gülizar da yanına çıktı. Babasına yardım etmeyen çalışan Gülizar, dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Olay yerine çağrılan ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gülizar Kısaca, tüm müdaheleye rağmen yaşamını yitirdi. 9 ay arayla iki çocuğunu kaybeden Ökkeş- Hamide Kısaca çifti, sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

DHA