Spor 9 gol yiyen kaleci için flaş karar

9 gol yiyen kaleci için flaş karar

Paylaş
9 gol yiyen kaleci için flaş karar

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray'a konuk olacak Balçova Yaşamspor'un kadrosu açıklandı. İlk maçta 9 gol yiyen ve sarı kırmızılı takım aleyhine attığı tweetlerle olay yaratan kaleci Engin Kaya, kadroya alınmadı. Ancak Engin yine boş durmadı ve bu karara yine Twitter'dan cevap verdi

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda son 16 takım arasına kalma şansını kaybeden FBM Makina Balçova Yaşamspor, 6’ncı ve son maçında yarın Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Galatasaray’a konuk olacak.

Türk Telekom Arena’da saat 20.00’de başlayacak müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek, karşılaşma Atv’den naklen yayınlanacak. As futbolcularından Murat İrişli, Ömer Serbest, Yunus Emre, kaleciler Recep Öztürk ve Engin Kaya’yı İstanbul’a götürmeyen teknik direktör Altan Çetindağ, yedek ağırlıklı bir takım sahaya sürecek.

İlk randevuda 9 gol yiyen ve sosyal medyada Galatasaray aleyhine paylaştığı mesajlarla eleştirilen kaleci Engin Kaya’nın tribünlerin tepkisine hedef olmaması için İzmir’de bırakıldığı öğrenildi. Engin, Galatasaray’ın İzmir’de kazandığı 9-1’lik müsabakanın ardından paylaşımları nedeniyle Profesyonel Futbol Disipli Kurulu’ndan 2 maç men cezası almıştı. Galatasaray karşılaşmasının bu aşamada kendileri için önemli olmadığını belirten Altan Çetindağ, "Yedek oyuncularımın son durumunu görmek açısından bu müsabaka iyi bir fısat olacak" dedi.

BALÇOVA YAŞAMSPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Ogün - Kadir, Altan, Bayram, Yusuf, Oğuzhan Palaz, Oğuzhan Yıldırım, Battal, Ömer Esenkaya, Ali, İskender.

BOŞ DURMADI, YİNE TWEET ATTI!

Engin Kaya, kadro dışı kaldığının açıklamasının ardından imalı bir tweet atarak, "Sevdamız ile bize kimse ceza veremez!!! Bizim ne kimseden korkumuz olur ne de menfaat için sevdamızdan vazgeçişimiz.." diye yazdı.

Haberin Devamı