Gündem 9 yaşında yalnız kaldı

9 yaşında yalnız kaldı

Paylaş
9 yaşında yalnız kaldı

9 yaşında yalnız kaldı

Bursa’da, üzerinde bulunduğu motosiklete otomobilin çarpması sonucu ölen kadının cenazesi toprağa verildi. Babası cezaevinde olan, annesini de kazada kaybeden 9 yaşındaki çocuğun sözleri cenazeye katılanları duygulandırdı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, dünkü kazada hayatını kaybeden Hatice Y’nin (30) Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınan cenazesi, Orhangazi ilçesine bağlı Yenisölöz beldesine getirildi.

Babasının cezaevinde olduğu öğrenilen ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Doğukan, annesinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenazenin başından ayrılmayan Doğukan’ın, "Anne beni kime bıraktın? Ben artık kime ’anne’ diyeceğim? Ne yapacağım?" şeklindeki sözleri, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Küçük Doğukan’a, cenazeye katılan az sayıdaki akrabaları eşlik etti.

Hatice Y’nin cenazesi, daha sonra Yenisölöz Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Dün, Ramazan A. (24) yönetimindeki 16 CLY 04 motosiklete, Tuna Mahallesi’nde plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil çarpmış, kazada motosiklet sürücüsü Ramazan A. ile motosiklette bulunan Hatice Y. (30) hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı