Spor A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda Nedim Özbey dönemi

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda Nedim Özbey dönemi

Paylaş
A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda Nedim Özbey dönemi

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın başına yılların deneyimli antrenörü Nedim Özbey getirildi.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda başantrenörlük görevine Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta’da görev yapan Nedim Özbey getirildi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörlüğü görevine getirildi. Yeni görevini Galatasaray Spor Kulübü göreviyle bir arada yürütecek olan Nedim Özbey, A Milli Erkek Voleybol Takımımızı Altın Avrupa Ligi ve Akdeniz Oyunları’na hazırlayacak. Antrenörümüz Nedim Özbey’e Milli Takım kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; “Nedim hocamızı takımın başına getirerek önemli bir adım attık. Kendisi Türk voleybolunu yakından tanıyan ve kendisimi ispatlamış bir antrenör. Milli Takımımızda da başarılı olacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Nedim Özbey ise; “Böyle önemli bir göreve getirilmekten dolayı son derece mutluyum. Türk voleybolunu çok iyi biliyorum, oyuncuları çok iyi tanıyorum. Genç ve yetenekli bir jenerasyonumuz var. Oyuncu pörtföyümüz çok iyi ve katılacağımız Altın Avrupa Ligi ve Akdeniz Oyunları'nda başarılı sonuçlar elde etmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı