Spor A Millilere Vali morali

A Millilere Vali morali

Paylaş
A Millilere Vali morali

Mersin'de Belarus ile bugün saat 20.00'de özel maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımı'nı ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, teknik direktör Fatih Terim'e çiçek verdi

Mersin’de Hilton Otel’de konaklayan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’i Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktörü Hakan Kutlu birlikte ziyaret etti.

Terim, Vali Güzeloğlu ile birlikte gelenleri takımın kamp yaptığı otelde karşıladı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Güzeloğlu, Fatih Terim’den övgü ile bahsederek, "Dünyada, Türkiye’ye kazandırdığı başarılarla, hepimizin gururu, futbol imparatoru, Milli Futbol ve spor tarihimizin unutulmaz başarılarını kahramanı Fatih Terim’i Mersin’de ağırlıyoruz.

Türkiye’de futbol sevgisinin, kavramının değer arttıranı ve kazandıranı değerli hocamız, Akdeniz’in ve bölgemizin çok değerli bir gururdur. Fatih Terim hocamıza şahsında Türk Milli takımımıza Mersin’e hoş geldiğiniz diyorum. Hocamızın ifadesi ile, onun yönetiminde hepimizin gurur duyacağı Türk Milli takımın, bugüne kadar gerideki tüm maçlarında hiç yenilmedi. Yarın Tevfik Sırrı Gür Stadı’ndaki maçında da bize en güzel galibiyeti yaşatacaktır" dedi.

"BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ"

Vali Güzeloğlu’ndan çiçeği alan Terim, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Mersin’de olmaktan bizde çok mutluyuz. Burada ilk A Killi maçımız olması dolayısıyla bu mutluluğumuz bir kat daha arttı. Bu nazik jestinden dolayı valimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok güzel bir maç olacak, bu aktivitelerde devam eder. İnşallah Mersin İdmanyurdu’nun da hayalleri gerçekleşir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu adına Terim’in eşi Fulya Terim’e iletilmek üzere el işi yazma hediye etti. Bunun üzerine Terim’de Vali Güzeloğlu’na 9 numaralı Türk Milli Takımı formasının hediye etti. Vali Güzeloğlu, Terim’in Galatasaray’da oynadığı sırada Mersin İdmanyurdu’nda oynayan Sinan Turan’ın jübile maçı sırasında Terim ile çekilmiş bir fotoğrafı verdi.


Mustafa ERCAN- Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA) –

Haberin Devamı