Spor A Millilerimizin ilk 11'i belli oldu

A Millilerimizin ilk 11'i belli oldu

Paylaş
A Millilerimizin ilk 11'i belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın, Avusturya ile bu akşam 20.30'da oynayacağı Euro 2012 A Grubu maçı kadrosu belli oldu

Ay-Yıldızlı ekip sahaya; Volkan Demirel (F.Bahçe), G.Gönül (F.Bahçe), Servet (G.Saray), Serdar (Kayserispor), H.Balta (G.Saray), Selçuk İnan (Trabzonspor), Hamit (B. Münih), Nuri (B. Dortmund), Mehmet Ekici (Nürnberg), Arda Turan (G.Saray), Burak Yılmaz (Trabzonspor) 11'i ile çıkacak.

Haberin Devamı

Hedef galibiyet

Rakibimizin son maçında Belçika’ya yenilmesi ile yeniden artan gruptan çıkma umudumuzu bu akşam alacağımız galibiyetle pekiştirmek istiyoruz. Grup maçlarına 2’de 2 yaparak başlayan Türkiye, ardından gelen Almanya ve Azerbaycan yenilgileri ile yitirdiği avantajını tekrar kazanma peşinde.

Yenersek 2. oluyoruz

Mücadele, grup ikinciliği için büyük önem taşıyor. Geçen hafta Avusturya’nın kendi evinde Belçika’ya yenilmesi gruptaki hesapları karıştırdı. Belçika 7 puana yükselirken, Avusturya da aynı puanda kaldı ve avantajını kaybetti. Halen 6 puanı bulunan Milli Takımımız, bu akşam galip geldiği taktirde 2. sıraya yükselecek ve Ukrayna ile Polonya’da düzenlenecek finallere gitme umudunu bir hayli artıracak. Dün bir basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink, Avusturya maçında hücum anlayışıyla mücadele edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Gol atmayı özledik

Türkiye Avusturya karşısında 4 maçlık gol ve galibiyet hasretine son vermek istiyor. En son 7 Eylül 2010’da Belçika’yı 3-2 yenen Milli Takım, daha sonraki 2 resmi, 2 özel maçını kazanamazken, gol dahi atamadı.

YAYIN: NTV, D SMART HD-en
SAAT: 20.30
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Pavel Kralovec (Çek)