Yaşam A101, 1001'inci mağazasını açtı

A101, 1001'inci mağazasını açtı

Paylaş
A101, 1001'inci mağazasını açtı

İndirimli market zinciri A101'in 1001. mağazası, Trabzon'un Maçka ilçesinde açıldı

Ömer Sümer Caddesi’ndeki mağazanın açılış törenine, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Turgut Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, A101’in Üst Yöneticisi (CEO) Erhan Bostan ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Bakan Özak, özel sektöre minnettar olduklarını ifade ederek, "Bugün burada bir başarı öyküsünü kutluyoruz. Eğer Türkiye bugün Avrupa’da 6’ncı ekonomi ise bu Turgut Aydın gibi iş adamlarının sayesinde oluyor" dedi. Turgut Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ise, kendisinin de Maçka’lı olduğunu hatırlatarak, burada açtıkları mağazadan kazanacakları paranın büyük bir bölümünü ilçeye yatırım olarak harcayacaklarını söyledi.

Aydın, "Biz buraya hizmet etmeye geldik. Maçkamıza hizmet yapacağız. Kimseyle rekabet etme niyetimiz yok. Ucuz ve kaliteli mal satmaya geldik. Kazanacağımız paranın on mislisiyle Maçka’ya yatırım yapacağız" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ile davetliler mağazanın açılış kurdelesini kesti.

AA

Haberin Devamı