Spor A2 derbisinde eşitlik: 1-1

A2 derbisinde eşitlik: 1-1

Paylaş
A2 derbisinde eşitlik: 1-1

A2 Futbol Ligi Marmara Grubu 3. devre 22. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

Sarı-lacivertli kulübün Dereağzı’ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapılan maçta siyah-beyazlılar, 72. dakikada Samet’in golüyle öne geçerken, Fenerbahçe’nin beraberlik golü ise 90+3. dakikada Berk’ten geldi.

Karşılaşmada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Şubesi Sportif Direktörü Aykut Kocaman ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar da izleyiciler arasında yer aldı.

Diğer yandan, Fenerbahçe’de mücadelenin 44. dakikasında Sertaç, 52. dakikada ise Murat sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar.

BEŞİKTAŞ LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

A2 Ligi Marmara Grubu’nda bu sonuçla Beşiktaş, 19. maçında puanının 44’e yükselterek liderliğini sürdürürken, haftaya üçüncü sırada giren Fenerbahçe ise 17. maçında 31 puana ulaştı.

PAF Ligi yerine bu sezon uygulamaya sokulan A2 Ligi’nde maçlar 4 ayrı grupta, 4 devreli lig usulüne göre oynanıyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında ligin ilk 2 devresinde yapılan maçlarda Beşiktaş, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki karşılaşmayı 2-0 kazanırken, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki derbi 1-1 bitmişti.

Haberin Devamı