Spor 'Abartılmamalı sonuçta Galatasaray'ı yendik'

'Abartılmamalı sonuçta Galatasaray'ı yendik'

Paylaş
'Abartılmamalı sonuçta Galatasaray'ı yendik'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 1-0 kazandıkları Galatasaray maçında kalesini başarıyla koruyan Onur'u tebrik etti

ŞENER:“ONUR'LA GURURLANDIK

Böyle bir galibiyete ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Sadri Şener, yaptığı kurtarışlarla maçın galip gelinmesinde çok önemli pay sahibi olan kaleci Onur'la gururlandıklarını söyledi. Başkan Şener, takımına uzun yıllar hizmet edecek bir kaleci kazandıklarını vurguladı, “Antrenörlerimiz iyi ki onu keşfetti ve bu duyguyu bize yaşattı. Onur'u alnından öpüyorum" diye konuşu.

“PUAN SAVAŞI ASLA BİTMEZ”

Büyük maçta galip gelme hasretine de son verdikleri için ayrıca mutlu olduğunu vurgulayan Başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzun zamandır derbi kazanamıyorduk. Bu yüzden, (Bir kez de ben rakip başkanlara, geçmiş olsun, demek istiyorum) diye bir çıkışım oldu ve sonunda bu da kabul oldu.

Galatasaray’a geçmiş olsun. Şampiyonluk yolunda böyle işler olur. Bizde matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz ve lig yarışı bitmeden puan savaşı da asla bitmez. Aslında sarı kırmızı taraftarlar çok üzülmesin, sonuçta yenildikleri takım Trabzonspor.“

GÜNEŞ:“ABARTILMAMALI SONUÇTA GALATASARAY’I YENDİK”

Teknik direktör Şenol Güneş ise Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına göndermede bulundu. Galatasaray maçında herkesin görevini yaptığını belirten Şenol Güneş, şunları söyledi:

“Bu galibiyeti çok abartmaya gerek yok. Sonuç olarak Galatasaray’ı yendik. Bu ilk kez olmuyor ki. Türkiye Kupası, bizim için daha önemli. Kupa maçında sahaya çıkıp, kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Bu taraftar ve camia, bizim arkamızda olduğu sürece, kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki futbol anlamında istediklerimizi sahaya yansıtalım.“

TEOFİLO:“SALSA MI YAPIYORUZ“



Galatasaray galibiyeti sonrası tüm takım arkadaşlarının orta sahada toplanıp, ’Kolbastı’ oynamasını büyük bir dikkatle izleyen Kolombiyalı Teofilo Gutierrez, takıma çabuk uyum sağladı. Galibiyet golünü atan Arjantinli Colman’a, “Salsa mı yapıyoruz“ diyerek takılan Teofilo’nun kıvrak hareketleri, takım arkadaşları ve tribünlerden alkış aldı.

Teofilo’nun takım arkadaşlarıyla birlikte sık sık geçmişte kazanılan maçlar sonrası oynanan kolbastı gösterilerini izlediği ve bu dansı öğrenmek için arkadaşlarından yardım aldığı belirtildi. Bu arada maçın son dakikalarında önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen Teofilo’nun bu hafta Antalyaspor'la oynanacak olan kupa maçında ilk 11’de forma giyebileceği belirtildi.

“ULUBATLI ENGİN“

Galatasaray maçından sonra Maraton Tribünü'nden dev Trabzonspor bayrağını alarak sahanın ortasına diken Engin Baytar’a, takım arkadaşları soyunma odasında, “Ulubatlı Engin“ diye takıldı. Engin ise şöyle dedi:

"Bu hareketimi tamamen içimden geldiği için yaptım. Maç esnasında dalgalanan o bayrakları görünce, gol atarsam o bayrağı alacağım, demiştim. Gol atamadım ama böyle önemli bir maçı kazandığımız için kendimi tutamadım. Burada Galatasaray’a veya onların camiasına bir gönderme yok. Tamamen içimden geldiği için ve galibiyet hasretimize bir son verdiğim için yaptım.“

“GOLMAN'LA GOLBASTI”

Yerel gazeteler, Galatasaray galibiyetine geniş yer ayırdı. Günebakış, “Bir asır gibi gelen acı dönem, dün akşam son buldu“ ve “Yer bordo, gök mavi“ başlığını attı. Kuzey Ekspres ise, “Onur’lu galibiyet“ manşetini kullandı. İlkhaber ve Karadeniz Gazeteleri de, “Onurlu zafer“ başlığıyla çıktı. Colman ve Onur’u öven Taka Gazetesi, “Golman'la golbastı“ başlığıyla Galatasaray galibiyetini okuyucularına aktardı.

Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA)

2

Haberin Devamı