Dünya ABD’de 5 kişiyi öldüren Arcan Çetin ’evlilik dışı’ dünyaya gelmiş

ABD’de 5 kişiyi öldüren Arcan Çetin ’evlilik dışı’ dünyaya gelmiş

Paylaş
ABD’de 5 kişiyi öldüren Arcan Çetin ’evlilik dışı’ dünyaya gelmiş

ABD’nin Washington eyaletine bağlı Burlington kentindeki bir alışveriş merkezinde 5 kişiyi öldüren 20 yaşındaki Arcan Çetin’in Adana’da evlilik dışı ilişki sonucu dünyaya geldiği ortaya çıktı. Annesi Hatice M.’nin nüfusuna kayıtlı olan Arcan’ın baba hanesinde ise sadece ’Adnan’ yazıyor

ABD'de 5 kişiyi katledince gündeme gelen Adanalı Arcan Çetin’in, hayat öyküsünden dram çıktı.

Yıllar önce ailesi Kilis’ten Adana’ya göç eden Hatice Çetin, iddiaya göre 20 yaşında iken 20 Ağustos 1996’de bir erkek bebek dünyaya getirdi.


ABD'deki saldırının şüphelisi Çetin 5 ayrı suçtan yargılanacak


Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde oturan Hatice Çetin, oğlunu kendi nüfusuna ’evlilik dışı çocuk’ olarak kaydettirdi.



Arcan Çetin olarak nüfusa kaydedilen bebeğin baba hanesine de ’Adnan’ adı yazıldı. Ancak gerçekte Hatice Çetin ile bağı olan Adnan adında bir kişinin nüfus kaydına rastlanmadı.


AVM'de 5 kişiyi öldüren saldırgan Arcan Çetin çıktı


Bugün 40 yaşında olan Hatice Çetin ise ABD’li John M. ile evlenip, 23 Aralık 2003’de oğlu Arcan’ı da alarak Amerika’ya gitti.

O günden sonra sadece 2012’de Türkiye’ye giriş- çıkış yapan genç kadının babasının öldüğü, annesinin ise hale hayatta olduğu kaydedildi.

Bekir KARAKOCA/ DHA

Haberin Devamı