Dünya ABD'de bir kanlı AVM saldırısı daha

ABD'de bir kanlı AVM saldırısı daha

Paylaş
ABD'de bir kanlı AVM saldırısı daha

ABD'nin Washington eyaletindeki bir AVM'de Adana doğumlu bir ABD vatandaşının 5 kişiyi vurarak öldürmesinin bir gün ardından bu kez de Teksas Houston'da AVM saldırısı yaşandı. 9 kişiyi vurarak yaralayan silahlı saldırgan polis tarafından öldürüldü. Saldırganın avukat olduğu ve hukuk firmasıyla sorunları bulunduğu açıklandı

POSTA.COM.TR

ABD’nin Washington eyaletine bağlı Burlington’da, Adana doğumlu Arcan Çetin (20) isimli ABD vatandaşı, alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlemiş ve 5 kişiyi öldürmüştü. Çetin yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Bugün de Teksas eyaletinin Houston kentindeki bir AVM'de ateş açarak 2'si ağır 9 kişiyi yaralayan bir saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü.


AVM'de 5 kişiyi öldüren saldırgan Arcan Çetin çıktı


Yerel saatle 06.30 sularında yaşanan olayda, kimliği bilinmeyen saldırganın Weslayan & Bissonnet AVM'nin otoparkındaki araçlara ateş açtığı yönünde ihbar alan polisin, olay yerine giderek saldırganı vurduğu öğrenildi.

Saldırganın avukatlık yaptığı ve hukuk firmasıyla sorunları bulunduğu ifade edildi. Olay yerinde birden fazla silah ele geçirildiği kaydedildi.

Haberin Devamı