Dünya ABD'li çiftçi Dolores Leis Antelo Trump'a ikizi kadar benziyor

ABD'li çiftçi Dolores Leis Antelo Trump'a ikizi kadar benziyor

Paylaş
ABD'li çiftçi Dolores Leis Antelo Trump'a ikizi kadar benziyor

İspanya’nın Galiçya bölgesinde yaşayan 64 yaşındaki Dolores Leis Antelo adlı çiftçi kadın, ABD Başkanı Trump’a olan benzerliği sayesinde gündeme geldi

Galiçya'nın Gabana de Bergantinos bölgesindeki küçük bir köyde yaşayan Dolores Leis Antelo, ABD Başkanı Donald Trump'a olan benzerliğiyle şaşkınlık yarattı. Çiftçilikle uğraşan kadının fotoğrafı, yerel sosyal ağlarda paylaşılmasının ardından hızla yayılarak fenomen oldu.

Belinde önlüğü elinde çapasıyla bahçede poz veren yaşlı kadın, başkan Trump'a ikizi kadar benziyor. Kocasıyla birlikte çiftlikte yaşayan 64 yaşındaki kadının sakin yaşamı, fotoğrafının sosyal medyanın gündemine oturmasıyla bir anda değişti. Cep telefonu ya da bir bilgisayarı olmayan Dolores Leis Antelo, Trump'ın aksine teknolojiden uzak bir yaşam sürüyor. Ancak bu durum, bölgedeki kırsal çalışma hakkında araştırma yapan La Voz de Galicia Gazetesi'nden Paula Vazquez'in, Antelo ile bir röportaj yapmasının ardından değişti.


FOTOĞRAF HIZLA YAYILDI


Gazeteci, röportaja elinde çapayla bahçede yürüyen Antelo'nun fotoğrafını ekledi. Sosyal medya kullanıcılarının, çiftçi kadın ile ABD Başkanı arasındaki müthiş benzerliği fark etmesinin ardından fotoğraf hızla yayıldı. Dijital dünyadan hiç anlamadığını söyleyen Dolores, torunları sayesinde popüler olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı