Gündem ABD'nin en çok satan gazetesinde FETÖ rezaleti

ABD'nin en çok satan gazetesinde FETÖ rezaleti

Paylaş
ABD'nin en çok satan gazetesinde FETÖ rezaleti

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Amerikan Wall Street Journal gazetesi, FETÖ lideriyle yaptığı röportajla yeni bir skandala imza attı. Gülen için ‘saygıdeğer’ ve ‘saygın’ ifadelerini kullanan gazetedeki fotoğraflar da FETÖ üyelerine mesaj niteliği taşıyor

ABD'nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal, 15 Temmuz darbe girişimin yıl dönümünde FETÖ lideriyle yaptığı röportajı yayınladı.


TÜRK HALKINA 'DÜŞÜNME YETENEĞİNİ KAYBETTİ' DEDİ


Wall Street Journal gazetesine konuşan Gülen, darbe girişimine hiç karışmadığını iddia etti. Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yapan Gülen, Türk halkına da hakaret etti. Gülen, ‘Türk toplumunun bazı kesimleri düşünme yeteneğini kaybetti” dedi. Gülen, bir fotoğrafta ayakkabılarıyla seccadeye basması da dikkat çekti. Röportajda kullanılan fotoğraflardaki detaylar açıkça FETÖ üyelerine mesaj niteliği taşıyor.



Röportajda kullanılan fotoğraflardaki detaylar açıkça FETÖ üyelerine mesaj niteliği taşıyor

FULLER'DEN FETÖ'YE DESTEK


Gülen için ‘saygıdeğer’ ve ‘saygın’ ifadelerini kullanan Wall Street gazetesi Gülen’in ılımlı İslam için önemli bir güç olduğunu savundu. Gülen’in ABD’ye yerleşmesinde ve oturma izni almasında önemli bir rol oynayan eski CIA uzmanı Fuller ise “FETÖ’nün halka açık bir yüz” diye yazdı.(Haber7-Yeni Şafak)