Spor Abdelhak Nouri maç sırasında yere yığıldı

Abdelhak Nouri maç sırasında yere yığıldı

Paylaş
Abdelhak Nouri maç sırasında yere yığıldı

Ajax ile Werder Bremen arasında oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında kalbinde yaşadığı ritim bozukluğu nedeniyle bir anda yerde kalan futbolcu, saha içinde  yapılan kalp masajının ardından helikopterle hastaneye kaldırıldı

Hollanda ekibi Ajax ile Almanya temsilcisi Werder Bremen arasında oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında Ajaxlı futbolcu Abdelhak Nouri, bir anda yer yığıldı.


KALP MASAJI YAPILDI


Avusturya’da oynanan hazırlık maçında, 20 yaşındaki Nouri, karşılaşmanın 72. dakikasında rakip sahanın ortalarında kendisini yere bıraktı. Mücadelenin hakemi oyunu durdururken, sahaya giren sağlık görevlileri tarafından Fas asıllı Hollandalı futbolcuya yaklaşık 20 dakika kalp masajı yapıldığı belirtildi.


HAKEM MAÇI DEVAM ETTİRMEDİ


Konuyla ilgili olaydan sonra Ajax Kulübünün yaptığı açıklamada, "Nouri, kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle uyutuldu. Nouri’nin durumu stabil ve helikopterle hastaneye götürüldü." ifadeleri kullanıldı. Werder Bremen’in 2-1 üstünlüğüyle 72. dakikaya girilen mücadele, yaşanan olay nedeniyle yarıda kaldı ve hakem maçı devam ettirmedi.

Haberin Devamı