Dünya ABD'li gazetecinin katili rapçi mi?

ABD'li gazetecinin katili rapçi mi?

Paylaş
ABD'li gazetecinin katili rapçi mi?

ABD'li gazeteci James Foley'in kafasını kesen IŞİD militanının, Londralı eski bir rap müzik sanatçısı olan Abdel-Majed Abdel Bary (23) olduğu iddiası ortaya atıldı.

ABD’li gazeteci James Foley’in kafasını kesen IŞİD militanının, Londralı eski bir rap müzik sanatçısı olan Abdel-Majed Abdel Bary (23) olduğu iddia edidi.

Haberin Devamı

The Sun gazetesine konuşan bir uzman, Foley’nin başının kesildiği videodaki “John” adlı IŞİD militanıyla, Bary’nin seslerinin aynı olduğunu öne sürdü. “Beatle John bu mu?” başlıklı özel habere göre John olabileceği düşünülen diğer iki IŞİD militanı da, Bary’nin lideri olduğu “The Beatles” adlı çeteden Abu Hussein Al-Britani ve Abu Abdullah Al-Britani...

Üçü de İngiliz vatandaşı olan IŞİD militanlarının Rakka’da olduğu tahmin ediliyor. Gönüllü mü oldu? Geçtiğimiz hafta ABD’nin Irak’taki saldırılarına misilleme olarak, IŞİD tarafından öldürülen ABD’li gazeteci James Foley’in kardeşi Michael Foley de abisinin diğer rehineleri kurtarmak için gönüllü olabileceğini düşünüyor. Yahoo News’e konuşan Michael, ABD yönetimini de ağabeyini kurtarmak için yeterince çaba sarf etmemekle suçladı.

Haberin Devamı