Magazin Abdülhey yaşıyor!

Abdülhey yaşıyor!

Paylaş
Abdülhey yaşıyor!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde ölen Abdülhey, 'Kapı gibi ayakta'

STAR TV´de yayınlanan `Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin ana sponsoru Atiker'in bayi toplantısına katılan dizinin oyuncuları, yoğun ilgi gördü. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, son bölümde ölen Abdülhey rolündeki Kenan Çoban´ın diziye devam edip etmeyeceği sorularına ``Abdülhey işte kapı gibi burada'' cevabını verdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan `Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin ana sponsoru Atiker'in bayi toplantısı Antalya'nın Konyaaltı İlçesi´ndeki Beldibi Beldesi´nde bulunan Akka Antedon Delux Otel'de gerçekleşti. Bayi toplantısının son gününde düzenlenen Gala gecesine dizinin başrol oyuncuları Necati Şaşmaz, Kenan Çoban, Gürkan Uygun ve Erhan Ufak katıldı.

ETRAFLARI KUŞATILDI!

Odalarından inerek, yemeğin düzenlendiği salona geçen dizi oyuncularının etrafını, salonda bulunan ve Atiker'in bayilerinin ailelerinden oluşan yaklaşık 650 kişi çevirdi. Salonun önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, masaya geçtiğinde görüntü almak isteyen basın mensupları zor anlar yaşadı. Hem gazetecilerin hem de vatandaşların en büyük merakı, son bölümde ölen Abdülhey'in diziye devam edip etmeyeceği oldu. Bu konuyu vatandaşların da çok merak ettiğini ve dizinin son bölümünden bu yana sürekli kendilerine bu sorunun yöneltildiğini söyleyen Şaşmaz, ``Dizide gördüğünüz gibi Abdülhey öldü'' dedi.

GÜLMESİ TÜYO MU?

Devamı sonraki sayfada...



Bir gazetecinin, `Vatandaşlar bu duruma neden çok fazla tepki göstermedi' diye sorunca, ``Demek ki, pek inandırıcı gelmemiş. Ben arkadaşımı çok beğeniyordum. Bundan sonra inşallah farklı dizilerde ve filmlerde beraber oluruz'' cevabını verirken gülünce gazeteciler kendisine tekrar dizinin yeni bölümünde Abdülhey'in ölüp ölmeyeceğini sordu. Şaşmaz, ``Dizinin yeni bölümünde ne olduğunu sizler de göreceksiniz'' dedi.

Gazetecilerin, `Kurtlar Vadisi Filistin' filmi hakkındaki sorularına ise Şaşmaz, ``Filmin çekimleri Mayıs ayında başlayacak'' dedi. Şaşmaz, `İsrail'in diziye bu kadar tepki göstereceğini ve olayların bu kadar büyüyeceğini bekliyor muydunuz?' şeklindeki soruya ise ``Onlar zaten büyütmeyi çok seviyor'' cevabını verdi.

GERÇEKTEN AĞLADIM

Abdülhey'in ölümün ardından dizi sırasında gözyaşlarına boğulan Erhan Ufak, hem dizi çekimleri sırasında, hem de dizide Abdülhey'in ölümünü izlerken gözyaşlarını tutamadığını belirterek, ``Kenan Çoban'ı çok seviyorum. Ölümüne gerçekten çok ağladım. Diziyi izlerken de gözyaşlarıma hakim olamadım'' dedi.

Abdülhey rolünde oynayan Kenan Çoban ise dizideki ölümüne kendisinin de üzüldüğünü, herkesin kendisine yaşayıp yaşamadığını sorduğunu söyledi. Dizide, Polat Alemdar'ı bıçaklamasının ardından hayranlarından bir tepki almadığını söyleyen Çoban, ``Herkes benim hafızamı kaybettiğimi ve ne yaptığımı bilmediğimin farkında. Bu nedenle herhangi bir tepki gelmedi'' şeklinde konuştu.

KAPI GİBİ BURADA

Röportajların sonunda ise vatandaşların Abdülhey'in ölüp ölmeyeceği konusunda ısrarcı olması üzerine Şaşmaz, ``İşte kapı gibi burada'' diyerek, Abdülhey'in yeni bölümde yaşayabileceği sinyalini verdi.

Atiker'in sahibi Mehmet Ali Atiker ise, ``Yaptığımız anketler sonucu dizi çok fazla tuttuğu için sponsor olmaya başladık. Sponsorluğumuz devam edecek'' şeklinde konuştu.

DHA

3

Haberin Devamı