Gündem Abdullah Gül aday oldu mu? Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Abdullah Gül aday oldu mu? Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Paylaş
Abdullah Gül aday oldu mu? Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği genel seçimleri 24 Haziran Pazar günü yapılacak. Seçimlere yaklaşılırken Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı seçmenler tarafından merak ediliyor. Bugün cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın bu konuya açıklık getireceğini belirtti.

Son zamanların üzerinde en çok konuşulan ismi Abdullah Gül hakkında her gün farklı iddialar ortaya atılıyor. Bir gün çatı aday olacağı söyleniyor bir gün Saadet Partisi'nden cumhurbaşkanı adayı olacağı belirtiliyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün sessizliğini bozarak cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Abdullah Gül, "Seçimler memleketimiz için hayırlı olsun inşallah. Seçim deyince beklentiler tartışmalar, heyecanlar bunlardan kaçılmaz. Memleketin geleceği daha iyi olsun diyen herkes bu kaygıyı taşıyacaktır. Bu çerçevede bugünlerde yoğun olarak bu tartışmalar olurken benim ismim etrafında herkes bir şeyler söylüyor. Böyle cami önünde düşüncelerimi açıklamak istemem. Yarın detaylı olarak size anlatacağım. Siz de takdir etmelisiniz. Cami kapısında konuşmayı doğru bulmuyorum. dedi.