Gündem Abdullah Gül aynı günde 3 şahitlik yaptı

Abdullah Gül aynı günde 3 şahitlik yaptı

Paylaş
Abdullah Gül aynı günde 3 şahitlik yaptı

Cumhurbaşkanı Gül, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, iş adamı Ahmet Toprak ve Yazar Fehmi Koru'nun çocuklarının nikah şahitliklerini yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, iş adamı Ahmet Toprak ve Yazar Fehmi Koru’nun çocuklarının nikah şahitliklerini yaptı.

Haberin Devamı


(Fotoğraf twitter)

Cumhurbaşkanı Gül, ilk olarak Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in kızı Hümeyra Görmez’in, Hacettepe Beyaz Ev Sosyal Tesisleri’ndeki düğününe katıldı. Yusuf Temren ile Hümeyra Görmez’in nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanı Gül, eski Diyanet İşleri Başkanları Ali Bardakoğlu ile Lütfi Doğan ve Prof. Dr. Sait Hatipoğlu yaptı.

Nikaha, Gül’ün yanı sıra, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Ali Babacan, Emrullah İşler, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile çok sayıda davetli de katıldı.

(Fotoğraf twitter)

İki çiftin şahitliğini de yaptı Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra iş adamı Ahmet Toprak’ın kızının düğününe iştirak etti. Gül, Semih Yurtoğlu ile evlenen Azime Betül Toprak’ın şahitliğini de yaptı. Gül, son olarak da hayatını Ümran Demirbaş ile birleştiren Fehmi Koru’nun oğlu Mehmet Yasin Koru’nun nikah şahitliğini üstlendi.

Haberin Devamı

AA