Gündem Abdullah Gül cumhurbaşkanı adayı oldu mu?

Abdullah Gül cumhurbaşkanı adayı oldu mu?

Paylaş
Abdullah Gül cumhurbaşkanı adayı oldu mu?

Erken seçimin ilan edilmesiyle birlikte Ankara'da Abdullah Gül ismi yankılanmaya başladı. Bir yandan CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin Abdullah Gül'ü ortak aday ilan edeceği söylenirken bir yandan da herkesin kendi adayını çıkaracağı konuşuluyor. Fakat Abdullah Gül'den henüz ses seda yok.

Türkiye 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı ve genel seçime gidiyor. Muhalefet partileri henüz cumhurbaşkanı adaylarını açıklamış değil. Kulislerde; CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin Abduulah Gül'ü aday göstereceği konuşuluyor. İYİ Parti'nin bu fikre sıcak bakmadığı CHP'de ise itiraz yaşandığı aktarılıyor.

ABDULLAH GÜL AÇIKLAMA YAPTI MI?

Abdulah Gül'den kkonuya ilişikin herhangi bir açıklama gelmiş değil. Temel Karamollaoğlu ile Abdullah Gül bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Çıkışta iki ismin, bir açıklama yapması bekleniyor.

GÜL - DAVUTOĞLU GÖRÜŞMESİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün İstanbul'da eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüştü. Bu görüşmenin sebebi merak konusu oldu. Abdullah Gül'ün çevresinden görüşmeyle ilgili olarak, "Olağan bir görüşme" yorumu yapıldı. Görüşme talebinin Abdullah Gül'den geldiğini bildirildi.