Bilim - Teknoloji Abdullah Gül'ün yeni twitter hamlesi
Paylaş
Abdullah Gül'ün yeni twitter hamlesi

Liderlerin twitter'a olan yakın ilgisi hızla artıyor. İletişim teknolojilerine olan yakınlığıyla tanınan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni twitter hamlesi bakın ne oldu?

Mikro blog sitesi twitter, ünlülerin ve siyasilerin halka iletişim kullandığı en büyük dijital platform olmaya devam ediyor. Dünyada birçok liderin yakından ilgilendiği twitter ülkemizde de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ön ayak olmasıyla birlikte siyasiler arasında yaygınlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Gül, geçtiğimiz yıl tweetlerini bizzat kendisi attığı bir hesap açtığını duyurmuştu. Bunun üzerine birçok siyasi lider ve yönetici kendilerine ait Twitter hesaplarıyla dijital dünyada halka ilişkiler çalışmalarına başladı.

Yeni Twitter Hesabının Farkı Ne Olacak?

Cumhurbaşkanı Gül sosyal ağ hamlesini bir adım daha götürerek, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın kurumsal bir twitter açılmasını sağladı. Bizzat Gül tarafından duyurulan tccankaya adlı hesapta şimdilik hiçbir tweet yok.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre bu hesap üzerinden Çankaya Köşkü'nün gündemini ve kurumsal iletişimi yürütülecek. Abdullah Gül özel fikirlerini kendi hesabından aktarmaya devam ederken danışmanları ise kurumsal konuları Çankaya hesabı üzerinden duyuruacak.

Haberin Devamı

Hesap bir gün içerisinde 3.326 kişi tarafından takip edilmeye başlandı.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.