Gündem Ablasının tacizcisi katili oldu

Ablasının tacizcisi katili oldu

Paylaş
Ablasının tacizcisi katili oldu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde ablasına mesaj çeken gençle kavga eden 20 yaşındaki Ergün Aydın, kasığından bıçaklanarak yaşamını yitirdi

Mustafakemalpaşa’da Ergün Aydın, bir süre önce eşinden ayrılan 2 çocuk annesi ablası 25 yaşındaki Neşe Aydın’a mesaj çekerek rahatsız eden Murat Yıldırım’a ablasının telefonundan mesaj çekerek buluşmak istedi.

Ergün Aydın, yanına arkadaşları 19 yaşındaki Orhan Kabayel ve 28 yaşındaki Tamer Gülhan'ı da alarak Çırpan Mahallesi Hastane Kavşağı’nda küçük bir dükkanda tost satan ve bekar olduğu öğrenilen Murat Yıldırım ile buluştu.

"ABLAMI NİYE TACİZ EDİYORSUN?"

“Ablamı niye taciz ediyorsun?” diye soran Ergün Aydın ile Murat Yıldırım arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Murat Yıldırım üzerinde bulunan bıçağı çekerek Ergün Aydın’ın kasığına sapladı.

Atar damara gelen bıçak darbesi ile yaralanan Ergün Aydın 50 metre mesafede bulunan İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Ergün Aydın, çok kan kaybettiği için yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan bir saat sonra yakalanarak gözaltına alınan Murat Yıldırım dün gece çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öldürülen gencin cenazesi ise Hamzabey Cami’nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Talihsiz gencin iki ay sonra askerlik görevini yapmak için birliğine teslim olacağı belirtildi.

Sezgin EREN/Bursa (DHA)