Spor Abramovic Falcao'yu kafaya taktı

Abramovic Falcao'yu kafaya taktı

Paylaş
Abramovic Falcao'yu kafaya taktı

Falcao hakkındaki dedikodular transfer döneminin yaklaşmasıyla hem İngiliz hem İspanyol medyasında artmaya başladı

Ara transfer dönemi yaklaştıkça, sezon başından beri medyada yer alan haberler yavaş yavaş yeniden ısıtılmaya başlandı. Bu haberlerin 1 numarasında ise yaz sezonu olduğu gibi kış sezonunda da Falcao olacak. Kolombiyalı oyuncu hakkında her gün yeni bir haber çıkarken, 26 yaşındaki forvetin Chelsea'ye gideceği dedikoduları da artık ciddiyet kazanmaya başladı.

İngiliz Gazetesi Daily Mail'in haberine göre; Chelsea'nın sahibi Rus dolar milyarderi Roman Abramovic, takımın İspanyol yıldızı Fernando Torres'ten umudu kesti. Geçen sezon adeta yokları oynayan Torres için sezon başı yeniden umutlanan Abramovic, bu sezonun da farklı olmadığını görünce transfer için düğmeye bastı ve Atletico Madrid'in Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao ile görüşmelere başladı. Oyuncunun kendisiyle anlaşan Abramovic, yaklaşık 60 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini de sorun olarak görmüyor.

Konuyla ilgili konuşan Falcao da "İngiltere futbolunu izleyerek büyüdüm. Zola'yı büyük bir hayranlıkla izliyordum. Premier Lig'in temposu beni korkutmuyor. Orada oynayabileceğimi düşünmek bile beni mutlu ediyor. Orası gerçekten dünyanın en kaliteli ligi. Arjantin'de, Portekiz'de ve İspanya'da oynadım, goller attım, Premier Lig de beni zorlamayacaktır." dedi.

Abramovic ayrıca, Torres'in Atletico Madrid'e dönmek isteyebileceğinden dolayı bir Falcao-Torres takasına da sıcak bakıyor. Torres, 2007 yılında Atletico Madrid'den Liverpool'a 32 milyon euroya transfer olmuş, 2011'de ise 62 milyon euroya Stamford Bridge'in yolunu tutmuştu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı