Spor Abramoviç'in aklı Hiddink'te

Abramoviç'in aklı Hiddink'te

Paylaş
Abramoviç'in aklı Hiddink'te

İngiliz basını, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in menajerliğe Guus Hiddink'i getirmek istediğini iddia etti

Geçen yıl lig şampiyonluğu ve Federasyon Kupasını kazanan Carlo Ancelotti ile bu sezon umduğunu bulamayan Chelsea’de, kulübün sahibi Roman Abramovich’in İtalyan teknik adamın yerine Türk Milli Takımını çalıştıran Guus Hiddink’i takımın başına getirmeyi düşündüğü ileri sürülüyor.

Basında yer alan haberlerde, şampiyonluk yarışında havlu atan ve Şampiyonlar Ligi’nde de Manchester United’a elenen "Maviler"de, menajer Ancelotti ile sezon sonunda yolların ayrılacağı yorumları yapılıyor.

Hiddink’in menajeri Van Nieuwenhuizen, Daily Telegraph gazetesine verdiği demeçte, Hollandalı teknik adamın kariyerinde hiçbir sözleşmesini feshetmediğini ve Abramovich’in de bu duruma saygı duyduğunu söyledi.

64 yaşındaki Hiddink’in Chelsea’ye gelmemesi halinde, Londra ekibinin menajerlik için düşündüğü isimler arasında Rafael Benitez, Andre Villas-Boas, Mark Hughes yer alıyor.

Hollandalı teknik adam, daha önce Luiz Felipe Scolari’nin gönderilmesinin ardından 2008-09 sezonunun ikinci yarısında 4 ay Chelsea’de görev yapmıştı.

Haberin Devamı