Dr. Haydar Dümen Aceleye gelmez
HABERİ PAYLAŞ

Aceleye gelmez

Haberin Devamı

Kadının cinsellik için zamana ihtiyacı var. Önce aşık olacaklar, ruhları beslenecek sonra ilişkiye sıra gelecek. Eğer kadının sadece bedenini doyurmaya kalkar ruhunu tatmin etmezseniz olmaz. Beyler, bu işler aceleye gelmez, adımlarınızı dikkatli atın...

BÖYLE SORU YOK

Kuş hemen havalanıyor

22 yaşındayım, kız arkadaşım var. Telefonda bana güzel bir şeyler söylese kuş hemen havalanıyor, onu tutamıyorum. Acaba bu bir hastalık mı? RUMUZ: DOYUMSUZ

CEVAP: Değerli okurum, övdükçe kuş uçuyor, sustukça pusuyorsa işin biraz zor. Üstelik bir de kavga gürültü olursa kuşun da kolu kanadı kırılırsa diye dikkat edin! Eşinle kavga etmeyin. Kuşu şımartma. Hep pohpohlamakla ömür geçmez. Sevgilin sana iltifat ediyorsa o da kendine yem mi veriyor sanıyor? Her neyse, ister gül ister ağla. Kuşun hayatın gerçeklerine sıkı sıkı bağlı.

GÜNÜN SORULARI

Kocamı seviyorum ama

3 yıllık evliyim, kocamı seviyorum. Haftada 1 ya da 2 kez ilişkiye giriyoruz. Ben çeşitli bahaneler uydurup kaçmaya çalışıyorum. Birlikte olursak da mutluymuş gibi davranıyorum. Bir ömür böyle gitmez biliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, tehlike çanları erken çalmış. Dediğin gibi bir ömür böyle geçmez. Bir de madalyonun tersi var. Kocanı sevdiğine göre sanırım iyi bir insan. Ancak cinsellik her zaman iyilikle örtüşmez. Asıl önemlisi erkeğin ustalığıdır. Ustalığın yolu da kadını keşfetmekten geçer. Şu anda bir karmaşa içindeki torbaya elimi attım. Karşıma frijit bir kadın kişiliği çıktı. Oysa bizim uzmanlık alanımızda ‘Sen frijitsin’ demekle iş bitmez. Karşımdaki “Bunu ben de biliyorum. Senden çare bekliyorum” der. Çözümü: Kocanla birlikte git bir uzmana. Gerisini bırak zamana. Süre uzarsa kapılma umutsuzluğa.

Sürekli fanteziler kuruyorum

27 yaşındayım. İşte çok bunalıyorum. Aklım sürekli kadınlarla ilişkiye girmekte. Mastürbasyon yapmıyorum. Hayallerimi, fantezilerimi evleneceğim kadına saklıyorum. Acaba evlenince hayallerim bana hayal kırıklığı yaşatır mı? RUMUZ: KEPÇECİ

CEVAP: Değerli okurum, evlendin. Senin ufaklık bayram ediyor. Bırakıversen daha orada, bir kuytuda kadına hoşgeldin nimeti sunacak!!! Sen gururlu ve kendinden eminsin. Ne var ki organın kıpırdanışlarını davetlilerin sezmesinden tedirginsin. İn-çık in-çık organ dönme dolap atı gibi derken düğün bitmiş. Gerdek kapısı açılmış. Kadının da içi yanıyor. Duvağını muvağını çıkarmış. Yorgunluktan yatağa uzanmış. Gözlerini hayal dünyasının umutlarıyla kapatmış. Sabaha kadar beklemiş. Ama iş bitmemiş. Değerli okurum, durumun yüzde 80 böyle olacak. Daha da kendini saklamaya devam edersen organ kadına hiç bakmayacak.

***********

Benim kuş ötmüyor

54 yaşındayım, geçirdiğim çeşitli ameliyatlar sonrası benim kuş artık ötmez oldu. Bunun için gitmediğim doktor kalmadı, ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, daha önünde uzun yıllar var. Kadere razı olmana gönlüm el vermiyor. Çözümü var. Hiçbir şey olmasa protez konuluyor. O zaman sonsuz bir mekanik enerjiye kavuşuyorsun. Tıpkı ağzımızda dişimiz yoksa protez taktırmamız gibi. Taktırırım protezi yerim yemeğimi. Her şey bitmiş gibi kadere teslim olma. Tabii bu orada eşin de var. Onun hakkını yememek için bilimsel çözüme yönel.

Bakire değil miyim?

23 yaşında kızım. Sevgilimle birçok kez ilişkiye girdik, kan gelmedi. Erkek arkadaşım “Esnektir” dedi. Kendimden şüphe ettim. Acaba ben bakire değil miyim?

CEVAP: Değerli okurum, erkek şüpheye düşünce anlıyorum. Sen kimseyle bir şey yapmadığını bildiğin halde kendinden şüpheleniyorsun. Neyin şüphesi bu? Üstelik biz buradan esnek diye bas bas bağırıyoruz.

Acaba işe yarar mı?

33 yaşında kadınım. Cinsel olarak deneyimim olmadı. Kendime bir vibratör (Yapay penis) almak istiyorum. Acaba alsam mı, almasam mı?

CEVAP: Sevgili okurum vibratör alıp almamak senin bileceğin iş. Olabilir. Belki de olması gerekir. Çünkü başına derde sokmadan zevklenir tatmin olabilirsin. Ama yavrum vibratörle falan oyalanmasan. Evlilik, yuva kurma ve çocuk yapma yaşın tam kıvamında. Her şeyi geniş kapsamlı düşün. Çok inceleyip sık dokumadan ve kendini harcamadan mutlaka bu yola gir.

Doyumsuzluğumu nasıl yenerim?

Günde 2-3 kere ilişkiye giriyorum. Duş aldıktan sonra tekrar istiyorum. Bu da 5-6’yı buluyor. Doyumsuzluğum karşısında ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, perhiz denen bir şey var, perhiz. Perhiz için irade denen bir şey var. İrade içinde güçlük, kişilik denilen bir şey var. Üçünü yan yana getir bir kokteyl yap. Sabah-akşam birer bardak iç. Afiyet olsun.

Genelev için şeytan beni dürtüyor

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan sıkıldım. Bir yanım geneleve gitmek istiyor, bir yanım istemiyor. Şeytan arada beni dürtüyor. Ne yapacağımı söyler misiniz?

CEVAP: Değerli okurum, şu şeytanın bacağını kır. Söyle ona dürtüp durmasın seni. Halk arasında ‘Şeytanın bacağını kırdık’ deyince ilk defa o işi yapma anlamına gelir. Oysa ben geneleve git önerisinde bulunmuyorum. Biraz romantik takıl. Sabırlı ol.

Spermleri arttırır mı?

14 yaşındayım. Uzun süre mastürbasyon yapmamak sperm sayısını artırır mı?

CEVAP: Değerli okurum, hadi dediğin olsun. Bu yaşta böyle şeyleri kafana takma. Artsa ne olacak, artmasa ne olacak? Hayat koşusuna erken başlamışsın. Umarım tökezlenip düşmezsin.

Eşimde istek uyanmıyor

İki yıldır evliyiz. Cinsel ilişkimiz sağlıklı değil. Aylar geçiyor ama onda istek olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, eşini cinselliğe alıştıracaksın. İşe ruhundan başlayacaksın. Tekniğini çok iyi bilip onu kullanacaksın. Asıl önemlisi zaman. Sabırlı olacaksın.

Yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Ertesi gün duşa girdiğinde pembemsi bir akıntı gelmiş. Sonrasında da iki damla kan görmüş. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP: Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarların incinmiştir. Bunun bir başka adı da zarın yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır. Sizler böyle dolu dizgin gidin. Sonra da samanlıkta toplu iğne arayın.

Penisim eğri

Penisimdeki eğrilik ilişkiye girmeye engel olmuyor ama kendimi rahatsız hissediyorum. Partnerimin alay etmesinden korkuyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP: Değerli okurum, bu konuda uzman ürolog doktorlar var. Birkaç gün hastanede yatman yeterli. Ama düzeltmeye ihtiyaç var mı, yok mu olayına hekim görerek karar versin. Hafif eğriliklere ameliyat gerekmiyor.

Kız ilişkiye girmiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmek istedim ama beni reddetti. Çünkü cinsel organım kısaymış. En kısa zamanda penisimi uzatmam gerekiyor? Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP: Hiçbir şey yapman gerekmez değerli okurum. Kız arkadaşına söyle istediği birini bulsun. Kimse onun bileklerine kelepçe takmıyor. Seni üzüp yormasın. Senin penisin bana göre normaldir. Ona yetmiyorsa sen ne yapabilirsin?

GÜNÜN SÖZÜ

Bazı rüyaların tadı gerçeğinden fazladır. Çünkü rüyalar özgürdür. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder