Gündem Acemi şoför kamyon çalarsa...

Acemi şoför kamyon çalarsa...

Paylaş
Acemi şoför kamyon çalarsa...

Kasasında bulunan mallar için bir kamyonu çalan hırsızın başına neler geldi?

Bahçelievler'de kasasında bulunan mallar için park halindeki kamyonu çalan acemi şoför kaçmaya çalışırken park halindeki 3 araca çarptı. Araç sahiplerinin ihbarı üzerine kamyonun peşine düşen polis ekipleri zanlıyı çaldığı kamyon ile birlikte Bağcılar'da yakaladı.

Haberin Devamı

Soğanlı Mahallesi'nde, saat 01.00 sıralarında 33 F 1310 plakalı kapalı kasa kamyonu düz kontak yaparak çalan Ebubekir Uğuş, ara sokaklarda hızla ilerlerken Duygu Sokak'ta park halindeki 3 otomobile çarparak zarar verdi. Sokaktan gelen gürültüyle uyanan ve olayı gören otomobil sahipleri polise ihbarda bulundu. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kaçan kamyonun peşine düştü.

KAÇMAK İSTEDİ AMA...

Dereyolundan Bağcılar yönüne giden kamyonun önü Bağcılar polisi tarafından Çiftlik mevkinde kesildi. Durmak zorunda kalan Uğuş, kamyondan inerek kaçmak istedi. Çevresini saran polisler tarafından yakalanan zanlı, polis merkezine götürüldü. Otomobilleri zarar görenler vatandaşlar da polis merkezine giderek kaza ile ilgili tutanak tutturdu. Zanlının polise verdiği ifadede kamyonu kasasında bulunan mallar için çaldığın söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olayda aracı zarar gören bir görgü tanığı kamyon dönerken otomobilinin üzerine çıktığını, kendisinin de aşağı indiğinde diğer otomobillerin de zarar gördüğünü söyledi.

Polisin çalınan kamyonun sahibine ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

DHA