Gündem Acemi soyguncu panikleyip kaçtı

Acemi soyguncu panikleyip kaçtı

Paylaş
Acemi soyguncu panikleyip kaçtı

Maltepe'de bir banka şubesine gelen bir kişi üzerinde bomba olduğunu söyleyerek soygun girişiminde bulundu, sonra da panikleyip kaçtı

Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine saat 14.30 sıralarında gelen Ahmet Aker (37) "üzerimde bomba var" diyerek görevlilerden paraları istedi.

Banka şubesinde panik yaşanmasına neden olan soygun girişiminde şüpheli elindeki iki çantadan birinde bomba olduğunu söyleyerek diğer çantayı vezneye atıp para doldurulmasını istedi. Ancak kısa süre sonra soyguncu panikleyerek elindeki çantayı da bırakıp kaçmaya başladı.

Bankada bulunan çalışanlar ve müşteriler panik halinde dışarı çıkarken soyguncu kaçmaya devam etti. Bu sırada olay yerine gelen Maltepe Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü.

FAZLA UZAKLAŞAMADI

Bankanın güvenlik görevlisi kaçan şahsı yakalamak için ardından havaya ateş etti. Polis yaya olarak kaçmaya çalışan zanlıyı fazla uzaklaşamadan yakaladı.

Yakalanan şüpheli sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürülürken banka çalışanları ve müşteriler rahat bir nefes aldı.

BOMBA DEĞİL KİTAP!

Zanlının kaçarken banka içinde bıraktığı ve içinde bomba olduğunu söylediği çantadan kitap çıktı. Banka çalışanları telefonla yakınlarına durumu anlatırken polis banka şubesinin içinde detaylı bir inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ramazan ALMAÇAYIR, İstanbul DHA