Gündem Acemi soyguncu yakalanınca ağladı

Acemi soyguncu yakalanınca ağladı

Paylaş
Acemi soyguncu yakalanınca ağladı

Antalya'da bir bankaya girip kadın müşteriyi rehin alan soyguncu, etkisiz hale getirilince ağlamaya başladı

Antalya’da bir banka şubesine giren silahlı ve kar maskeli kişi, havaya ateş açarak bir kadın müşteriyi rehin aldı. Teomanpaşa Mahallesi Kızılırmak Caddesi’nde bir banka şubesine giren, kar maskeli olduğu belirtilen kişi, havaya birkaç el ateş açtıktan sonra, önünde duran Suzi Dikmenoğlu adlı kadın müşterinin başına silah dayadı.

ANAHTARI UZATIP ELİNDEN YAKALADI

Soyguncunun elindeki tabancanın kurusıkı olduğunu fark eden güvenlik görevlisi Burak Kunduhoğlu, zanlıya bir anahtar uzatarak "Senin aradığın anahtar bu" dedi. Kunduhoğlu, verdiği anahtarı almak için uzanan soyguncuyu elinden yakalayarak etkisiz hale getirdi.

Bu sırada bankadaki diğer müşteriler de zanlının üzerine atlayarak güvenlik görevlisine yardımcı oldu. 17-18 yaşlarındaki zanlı, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. Zanlının üzerinde sahte kimlik bulundu.

YAKALANINCA AĞLAMAYA BAŞLADI

Müşterilerden Mustafa Yılmaz, sıra beklerken arkasında silah sesi duyarak, korkuyla geri döndüğünü söyledi. Yılmaz, "Arkamı döndüğümde kar maskeli bir soyguncunun içeri girdiğini gördüm. Havaya birkaç el daha ateş açtıktan sonra önündeki müşteri kadının başına tabancayı dayadı" dedi. Güvenlik görevlisinin kasa anahtarını verme bahanesiyle zanlıyı etkisiz hale getirdiğini belirten Yılmaz, "Biz de zanlının üzerine atladık. Hep birlikte etkisiz hale getirdik. Zanlıyı yakaladığımızda ağlamaya başladı" diye konuştu.

AA