Spor "Acemilere kolay görünür!"

"Acemilere kolay görünür!"

Paylaş
"Acemilere kolay görünür!"

Abdullah Kiğılı'dan "Tarihin en iyi listesini yaptım" diyen Mehmet Ali Aydınlar'a espirili yanıt

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, daha önce yaptığı açıklamada yeni dönem görev almayacağını söylemişti. Ancak Kiğılı baskılara dayanamayarak 1.5 yıl daha yöneticilik yapmayı kabul etti.

Kongre sırasında NTV Spor'dan Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan Kiğılı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Seçim atmosferinden övgüyle bahseden Kiğılı, Mehmet Ali Aydınlar'ın Yönetim Kurulu listesi içinse "Acemiler" şeklinde ilginç bir ifade kullandı...

"DÜN '%100 YILDIRIM' DERDİM, BUGÜN DİYEMEM"


Kongrenin harika bir atmosferde geçtiğini ifade eden Kiğılı, seçimi kimin kazanacağı konusunda ilginç bir açıklama yaptı: "Dünkü atmosfere bakarsanız Aziz Yıldırım'ın kazanacağın söyleyebilirdim. Ama bugünkü atmosfere bakarsanız %100 kazanacağın söyleyemem"

ÖNCE ÖVDÜ, SONRA...

Mehmet Ali Aydınlar'ın "Tarihin en iyi listesini yaptım" sözlerini değerlendiren Abdullah Kiğılı, adeta sağ gösterip sol vurdu. "Sözlerine Aydınlar'a katıldığını söyleyerek giren tecrübeli yönetici, söz konusu listede çok değerli iş adamlarının yer aldığını ve bir çoğuyla arkadaş olduğunu vurgulayarak devam etti. Kiğılı'nın sonraki sözleri ise dikkat çekiciydi: "Ama burada önemli bir fark var, o da şu: Önemli olan listedeki isim değil, listedeki ismin vakit ayırıp kulübe hizmet etmesi. Yoksa listeye yazarsınız, 3 ayda bir kulübe gelir 'Merhaba, nasılsınız?' der; çeker gider"

ACEMİ TANIMLAMASI!

NTV Spor muhabirinin "Yani dışarıdan kolay mı gözüküyor diyorsunuz?" sorusu üzerine ise Kiğılı şöyle yanıt verdi: "Acemiler için öyledir"

Haberin Devamı