Dr. Haydar Dümen Acemilik basa dert
HABERİ PAYLAŞ

Acemilik basa dert

Haberin Devamı

Gençler cinsellikle ilgili yakınıp duruyor. Aslında başlarına gelen acemilikten kaynaklanıyor. Hemen cinsellikle tanışmak isteyen erkeklerin ilk deneyimi hüsranla sonuçlanıyor. Önce arkadaşlığı tadın, sonra da sevgiyi... Gerisini doğa dengeler.

BÖYLE SORU YOK!

Milli olmayı merak ediyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyonla aram yok ama milli olmayı merak ediyorum. İleride evleneceğim kadını da düşünüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, işte yol haritan, dikkatli oku! Şimdilik (2-3 yıl) millliği, oradan almayı tasarladığın kimliği düşünme, koy sepete. Mastürbasyona küsme, sana muhtaç zavallı, eli ayağı bağlı mahkuma işkence etme!!! Haftada 1-2 lokma at ağzına. İleride evleneceğin kadını bugünden düşünürsen iradeyi ve idareyi ona yüklersin. Bu durumda uyuşuk, kılıbık olarak bir köşeye çekilirsin. Evlilik formülünüz şu olmalı: Duyguyu, aşkı, üzüntüyü, şiiri, neşeyi paylaşır, böyle yaşarsan ne doğduğuna pişman edersin, sen de “Nereden evlendim bu kadınla?” demezsin.

Uzaması için ne yapayım?

23 yaşındayım. Benim penisimin boyu 10 santim. Uzaması için ne yapmalıyım? 6 ay sonra düğünüm var. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, dert ettiğin şeye bak. Bu yazımı kesip gözün gibi koru. 6 ay sonra kış aylarından birinde evlenecek, sıcacık gerdek odasında eşini koynuna alacaksın. Baktın mırın kırın ediyor, bin dereden su getiriyor, seni de pek dinlemiyorsa ilaç gibi bu raporu koy önüne. “Bu konuda bak ülkenin tek başvuru kaynağı boşa kürek sallamayan, bizleri hafife almayan Hocaların hocası ne diyor” de ve sesli şekilde raporu oku. 10 santim penis normaldir, ilişkide görevini yerine getirir. Bunu okuduktan sonra bırak onu kendi haline top onda olsun, gol atma da sana kalsın.

Pompalı 3 atış yapıyor

Benim pompalı aynı anda üç tane atış yapıyor. Ne yapmam gerek?

CEVAP

Ya pompalı okurum, nereden buldun o çakarlamaz ya da ateş alınca susmaz pompalıyı? Çok yönlü bir durum bu. Çünkü pompa sözcüğü pek tekin değildir. Pompalama falan derken, akla aynı sözcüğün türevlerini getirir. Bir zamanla Akla pakla (!) diye bir şarkı vardı, düğünlerde çengiler söylerdi. Şimdilerde itibar edilmiyor. İki gündür düşünüyorum, bir pompalama ile namluya bir kurşun sürülür. Sende öyle mi yoksa onun pompası 3 kurşun mu sürüyor? Gel şu pompa yorumundan vazgeçelim, adına otomatik silah diyelim, tetiğine dokununca 12 mermiyi birden ateşlesin. Sana da bu yakışır, çünkü biraz akıl karıştırır.

İki kez denedim

23 yaşındayım, sevgilimse 18 yaşında. 1 ay önce ilişkiye girdik. Vajinaya girmemle hemen boşaldım. İkinci kez denedim, başaramadım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok. Heyecandan. Önce kafaya takma. Sürekli kız arkadaşın olunca ve ve evlilik koşulları oluşunca erken boşalman devam ediyorsa tedavi ederiz be yavrum. Dert değil, sorun değil. Bulmuşsun, bunuyorsun.

Olgunlara bayılıyorum

18 yaşındayım. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Olgun kadınlar konusu biraz sorun olsa da büyüdükçe yaşıtlarına ineceksin. Ama 40’lı yaşlara gelince bu defa gözün 18’li, 20’li yaşlara takılıp kalacak. Çünkü zıtlıklar peşinde koşar birileri. İnsanız be yavrum.

Kaçıncı aya kadar ilişkiye girebiliriz?

Eşim 2 aylık hamile. Kaçıncı aya kadar ilişkiye girebiliriz? Onunla doğum yapana kadar hiç mi birlikte olamayacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, doğuma 1.5 ay kala ve doğumdan sonra 1.5 ay. 3 aylık perhiziniz var. Çocuk uğruna değer değil mi yavrum?

Bana küçük geliyor

17 yaşındayım Penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Ereksiyon hali 14 santim. 1.70 boyundayım, kilom da 70. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisin ideal. İşi görecek çalışır durumdaki halidir. Hadi bana bir kez daha idealdir diye yazdırma. Git işinle okulunla uğraş.

Tekrar çocuk istiyoruz

6 yıldır evliyim, 5 yaşında çocuğumuz var. İkinciyi istiyoruz. Ben boşalınca spermler vajinadan dışarıya çıkıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, o doğal. Birleşmeden sonra eşin sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına 2 minder koysun. Bir saat öylece kalsın. Televizyon izlesin, kitap okusun. 3-5 ay bekleyin. Hâlâ çocuğunuz olmazsa, sen bir sperm sayımı yaptırırsın. Eşini de bir kadın doğum uzmanına götürürsün.

Penisim 5 santim

18 yaşındayım ve 1.65 boyundayım. Kilom ise 70. Penisim 5 santim, neden?

CEVAP

Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra bir üroloğa git. O baksın bakalım.

Neden böyle başarısız oldum?

20 yaşındayım. 1 ay önce ilk deneyimimi yaşadım ama başarısız oldum. Sertleşme olmadan boşaldım. Bir daha denemek istiyorum ama ya başarısız olursam?

CEVAP

Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortamın iyi değildi ve sen kesinlikle büyük bir heyecan dalgası altındaydın. Sonuç böyle olur. Böyle olması da doğaldır. O senin bir bakıma insani boyutundur. Aynı koşullarda yine denesen yine başarısız olacaksın. Uygun bir ortamda, uygun zaman diliminde azgın boğaya döneceksin.

İkimiz de çok istekliyiz

22 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla her şeyi yaşıyoruz ama ilişkiye giremiyoruz. Çok istekliyiz ama o an gelince kasılıyorum. Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, potansiyel vajinismusun. Türkiye’de yüzdesi çok fazla. Korkuya bağlı, psikolojik bir olay. Evlenince tedavisi yapılır.

1 hafta geçince isteklerim artıyor

Kız arkadaşımı çok istiyorum. Onunla birlikte olduktan sonra pişman oluyorum. Aradan 1 hafta geçince yeniden isteklerim artıyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, işin doğasından kaynaklıyor. Acıkınca yemek yiyorsun, doyduktan sonra o iştah kapanıyor ve yiyemiyorsun. Taa ki yeniden acıkıncaya kadar. Kız arkadaşın konusunda bir pişmanlık toplumsal değerlerle ilgili olarak yaşanıyor. Kendini yargılama, ara noktayı bul.

Sevgilim hamile mi?

20 yaşındayım. 4 hafta önce kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. 1 hafta geçtikten sonra kız adet gördüğünü söyledi. Bu içimdeki korkuyu biraz azalttı ama sevgilim hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Ben korkunu yüzde 100 azaltıyorum değerli okurum. Hamile, mamile değil. Bak kulağını çekerim, bir daha dikkatli ol, kızın hayatıyla oynama.

Kızlığım bozuldu mu?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisinin çok az girdiğini hissettim. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi sabah adet gördüm. Acaba zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, galiba zedelendi. Umarım kurulacak normal bir ilişkide kanar.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi çiçek gibidir. Beslendikçe açılır, nefret katran gibidir, beslendikçe koyulaşır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder