Dr. Haydar Dümen Aceminin basına gelir!
HABERİ PAYLAŞ

Aceminin basına gelir!

Haberin Devamı

İlk cinsel deneyimini yaşayan erkeğin heyecanlı olması çok normal. Bu yüzden ilkinde sorun çıkabilir. Buna kafayı takıp cinsellikten soğumayın. Önemli olan hazır hissetmek, uygun ortamda ilişkiye girmek ve doğru kişiyi seçip mutluluğu bulmak.

BÖYLE SORU YOK!

Erken yıpranır diye korkuyorum

25 yaşındayım,hareketli bir gece hayatım var.Haftada 4 gün ilişkiye giriyorum. Erken yıpranır diye korkuyorum.Onu korumak için nasıl tedbir alabilirim?

CEVAP

“Koş vatandaş koş, bunlar batık geminin malları! Bir daha bulamasınız” diyenlere koşar gibi bir havadasın okurum. Kutuplarda buz dağları bile eridiğine göre, senin de yaşam düzeninde bir şeyler eriyecek ama sen hâlâ aşağı mahalleyi düşünmeye devam edeceksin. Bak çevrene, eski viraneler yıkılıyor, yerine apartmanlar dikiliyor. Sende bu kadar olmayacak.

Ancak 1) Gece hayatın bedenin dengelerini bozacak.
2) Maddi harcamalar ailede stres yaratacak.
3) Eşine bağlanamamak gibi bir tablo ortaya çıkacak.
4) Organı seks obezi yaparak işe yarayacağı yıllarda önünü kapatıp odasına bağlamak durumda kalacaksın. Önerim: Babanın nasihatlarına uyacaksın.

Biraz büyütmek mümkün mü?

34 yaşındayım, yeni evlendim. Penisim 13 santim ve küçük diye utanıyorum. Karım hiç tepki vermiyor. Ne yapmalıyım? Biraz büyütemez miyim?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin kıymetini bil. Doğruyu içgüdüsel sezerek seni beğenip sevmesi ve de kendi dünyasında ne istediğini bilmesi durumuna ben imzamı atarım. Anatomi kitabına da bakarak imzamı da parafe ederim.

Eşini, kırma, yorma. Kimi zaman kahvaltıları sen hazırla. Geçmişini kömür kalemiyle sil, “Senden başka kadın yok dünyada” diye gönlüne gir. Zevkte, sefada, cefada, vefada el ele olacağınız için onun yaptıklarını yerme, yani “Bu yemek niçin soğuk?” deme. “Bu yemeği yüreğinin önünde biraz tutuver, ısınır” diye patlat espriyi, sonra seyreyle onun keyfini. Yıllar geçecek, bir gün adım aklınıza gelecek. Mutluluğunuza katkımdan o zaman ne derseniz kabulüm.

Orgazm olamayınca kocam küstü

22 yaşındayım, 1 aylık evli kadınım. Kocam, orgazm olamadığım için bana küstü. Ben ne yapacağım?

CEVAP

Vah benim şüpheci, acaba karım beni beğenmiyor mu diyen evhamcı, acemi ve cicibici okurum. Önünüze bir halı serdim, tam 50 yıl o halıda yürüyecek, dans edip top oynayıp gol atacaksınız. Gün gelecek, sırt üstü yatıp bulutları seyredeceksiniz. Kimi zaman sen at, o binici, kimi zaman sen binici, eşin koordinat verici olacak. Hastalık sağlık birbirine karışacak derken alt komşuların feryatları öne çıkacak. Alt takke ver külah olacak ama bu uzun sürmeyecek.

Önce bir çocuk, ardından bir daha... Karanlıkta siz fırsat avcıları, çocuklar uyusun diye gözünüz saatlere takılıp kalacak. Bunlar da geçecek. Altmışlı yaşlarda “Neydi o günler” diyecek, yatağa gireceksiniz. Her şeyi doğasına bırakın, incik boncuk derken, olmayın acemi birer çocuk.

Sevgilim “Gebesin” diyor

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilim “İçine azıcık aktı, hamilesin” dedi. Acaba doğru mu söylüyor?

CEVAP

Sevgili okurum, erkeğin jinekoloji profesörü mü yoksa erkekten doğum ebesi mi yoksa hayal esintisine mi kapılmış, ben anlayamadım. Sen anladınsa kutlarım. Ama asla dediklerine inanma. İnanırsan seni ayıplarım. Çünkü sen seni bilmezsen, kendi gözyaşını silmezsen, kimsenin sana yardımı olmaz ve sorunlar da çözülmez.

Eşimle zevk almıyorum

22 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle ilişikiden zevk almıyorum, orgazm olmuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamana bırak ama bunun da şartları var. Eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse fantezilerden yararlanmak gerekir. Her defasında kendini denetleyip ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye beklersen işin zorlaşır. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Hamile miyim?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve sevgilim içime boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

Zevk suyu geliyor, neden?

17 yaşındayım. Cinsellikle ilgili bir konuşma geçtiğinde zevk suyu geliyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıktır. Yani iyi bir şeydir. Beyin, salgı bezleri iyi çalışıyor demektir.

İlişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Penisim yamuk olmasına rağmen 17 santim. Çok mu uzun, iyi mi? Biraz daha uzar mı? İlişkiye girmek istiyorum, cesaretim yok. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Günde 3 kere bak, bak şükret. Doğaya dua et. Haydar Hocan’a bir selam et ki selameti bulasın. Doğru olan makineyle doğru yolda yürüyesin. Zamanı gelince evlenirsin, erkek çocuğun olursa umarım bebeğe göbek adı olarak Haydar’ı verirsin.

Yüzeysel seviştik ama...

2 ay önce kız arkadaşım ile yüzeysel seviştik. Ama hiçbir şekilde birleşme olmadı ve vajinasının üzerine boşalmadım. Bunlara rağmen kızın hamile kalması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, amma da hayalciymişsin. Olumlu hayaller kurmaya devam et, belki şair olursun. Belki post modern ressam olursun. Hayalin fazlası insanı uyutur. Azı uyuşturur, ortasını bulan abat (mutlu) olur. Yürü yoluna, böyle fasafisolarla kafanı yorma.

Kızlık zarım bozulduysa...

18 yaşında kızım. Küçükken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Kızlık zarımın bozulması için ne kadar kan gelmeli? Eğer bozulduysa zarımı nerede diktirebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan kızlık zarı duruyordur. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin. O kanın kaynağının nereden geldiği şimdilik belli olmaz. Bana zarla ilgili değilmiş gibi geldi.

İlki hüsran oldu

20 yaşındayım. 1 ay önce cinsel deneyimimi yaşadım ama başarısız oldum. Sertleşme olmadan boşaldım. İkinci kez başarısız olmaktan korkuyorum. Kadınlara karşı ilgim azalmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortam iyi değildi ve sen büyük bir heyecan dalgası altındaydın. Sonuç böyle olur. Böyle olması doğaldır. Aynı koşullarda yine denesen yine başarısız olacaksın. Çünkü cinsellik sınava gelmez. Sakın kendine olumsuzluk telkin etme. Uygun bir ortamda, uygun zaman diliminde sen de arkadaşların gibi azgın bir boğaya döneceksin, kuşkun olmasın.

Kan yok diye beni terk etti

18 yaşında kızım, geçen yıl biriyle birlikte oldum, kan gelmedi. Sevgilim kan gelmediği için beni terk etti. İleride evlendiğim zaman eşime ne diyeceğim diye düşünüyorum. Ne olur bana bilgi verin.

CEVAP

Sevgili okurum, düşünecek bir şey yok. Sadece “Esnek” dersin olur biter. Kesinlikle esnek olduğuna inanıyorum. Bu sana doğanın bir azizliği. Ne iyi ne de kötü, komplekse girme. Sağlam dur ama bu böyle diye de onunla, bununla da sakın deneme.

Zedelendi mi, yırtıldı mı?

Erkek arkadaşımla üstümüzde kıyafetlerimiz varken birlikte olduk. Benden açık renkte kan geldi. Çok korkuyorum. Acaba zarım zedelenmiş midir? Yırtılmış olabilir mi? İlişkiye girsem kan gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler. Sen sağlam durduğun sürece dert etmeye değmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder