Bilim - Teknoloji Acer Iconia TAB A500 CeBIT 2011'de görücüye çıktı
Paylaş
Acer Iconia TAB A500 CeBIT 2011'de görücüye çıktı

CeBIT 2011'deki tabletler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Acer Iconia TAB A500 oldu. Android 3.0 ve Tegra 2'nin birleşiminden oluşan ürün pazarı daha da hareketlendirecek

Tablet cihazların en son üyeleri CeBIT 2011'de boy göstermeye devam ediyor. Fuarda birçok yeni modelini tanıtan Acer, Iconia TAB A500 adını verdiği tablet ile katılımcıların beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Çift Ekranlı Dizüstü Bilgisayar

Iconia TAB A500'ü en çok öne çıkaran özelliği hiç şüphesiz ki kullandığı işletim sistemi. Google'ın tabletler için özel olarak hazırladığı Android 3.0 sürümünü kullanacak olan ürün, bunun yanı sıra Acer'ın kendi geliştirdiği bir kullanıcı arayüzünü de barındırıyor. Tegra 2 de Var 10.1 inç boyutundaki tablette HDMI çıkışı yer alıyor. Böylece yüksek çözünürlüklü içeriği televizyon ya da monitörden izleyebilmek de mümkün oluyor.

Iconia TAB A500'ün bir diğer önemli özelliği ise NVIDIA Tegra 2 yongasına yer vermesi. Çift çekirdekli Tegra 2 sayesinde ürün önceki tablet modellerinden daha fazla performans vaat ediyor. 3G ve WiFi desteği sunan modelin Flash 10.1 desteği sunması da önemli bir artı.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.