Dr. Haydar Dümen Acı kadını zorluyor
HABERİ PAYLAŞ

Acı kadını zorluyor

Haberin Devamı

Kadınlar ilk yıllarda ilişkiden zevk almıyor, acı çekiyor. Çünkü kendilerini kasıp tedirgin oluyorlar. Eşleriyle sorunları olmamasına rağmen bu durum yakalarını bırakmıyor. Kadının cinselliğe alışmak, korkularını yenmek için zamana ihtiyacı var.

BÖYLE SORU YOK!

Harekete geçmek istiyorum


50 yaşındayım, yakışıklıyım. Her kadını arzuluyor, harekete geçmek istiyorum. Ama ufaklık benimle aynı fikirde değil. Ne yapayım?

CEVAP

Yakışıklılığına yoğunlaşmış okurum, evli misin, bekar mısın? Evliysen kadını evde cariye, ötekileri gününe göre kraliçe yerine mi koyuyorsun? Her kuşun etini yiyen türdensin. Ama çatalının dokusu aslında et, deri kadar etik değerlerle dokunmuş. Onun denemeleri seçici, her şey kuralına göre olsun diyor ve sana mesaj atıyor: “Patron her kadına bakarsan, senin kadınına, kızına da bakarlar. Haydar Hoca icazet veremez. Sadece 2 cümle söylüyor, ‘Fren tutmuyorsa balatalara baktırsın, gözüne de vicdan gözlüğü taktırsın’ diyor.”

Yavru aslan durmuyor

20 yaşındayım. Bizim yavru aslan hep hareket halinde. Penisim büyük ve pantolondan çabuk fark ediliyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, senin o yavru aslan, günün birinde bir eğiticinin eline düşecek. Sirk kafesine girmiş bir aslana dönüşecek. Terbiyecisinin yani eşinin elinde ya bir sopa olacak, çemberden onunla atlatacak. Ya da yelesini, kellesini okşaya okşaya ağzına 2 lokma şekerli yiyecek koya koya dediğini yaptıracaktır. Taa ki aslan bu kafesten sıkılmaya, kaçma yollarını aramaya başlayıncaya kadar bu gösteri sürecek. Sonra terbiyecisi uyurken, kafesten kaçmayı becerecek, bu yüzlerce yıllık sirk gösterisi de palyaçolara kalacak.

Kızlar peşimden ayrılmıyor

18 yaşındayım. Yakışıklı olduğumu söylüyorlar. Kızlarla aram çok iyidir. Bu kızların bazıları peşimden ayrılmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Hemen yolu değiştirecek, her eve dönüşünde başka yol kullanacaksın değerli genç okurum. Şu peşini bırakmayan kızların birlikte olmak istediklerini nasıl çakozladın? Diyelim ki baktılar, sen de öyle anladın. Güldürlerse tamam, pas veriyorlar mı sandın? Teklifler mi geliyor? Nereye kadar peşini bırakmıyorlar? Ayrıca kaç kişiler? Arada senin için kavga edip saç saça baş başa kavga ediyorlar mı? Yoksa sen hayalle gerçeği mi karıştırıyor, uyanıkken rüya mı görüyorsun?

Ya boyum uzamazsa?

17 yaşındayım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Arada bir mastürbasyon yapıyorum. Bunun bir zararı var mıdır? Sivilceleri artırır, boyumun uzamasına engel olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 1-2 kez mastürbasyon yapmaya devam et. Ondan önce derslerine ağırlık ver. Ailenle ilgilen. Normal gelişmen için spora, yemeye bilimsel ölçüler içinde yer ver. Çünkü bir yandan da hayat devam ediyor. Sen temponun gerilerinde kalma ki ileride aslan gibi ol. Kafana taktıklarının hiçbiri sorduğun soruyla ilgili değil.

Zarım bozulmuş mudur?

18 yaşında kızım. Bir sevgilim vardı. Onunla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Şimdi sevgilimden ayrıldım. Yaşadıklarımdan çok pişmanım. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili kızım, zar bozulmadı. Pişman olmuşsun. Bu bir ders almış gibi kafanda kalsın. Onu unut, ruhunu incitme. Bu yaşlarda ruhsal yaralanmana ben razı değilim. Yaşamın içinde bunlar vardır. Daha büyük zararlardan kaçınman yeterlidir.

Bazen zevk bazen acı oluyor

21 yaşında kızım. Sevgilim 23 yaşında. İlişkiye giriyoruz, bazen zevk alıyorum. Ama çoğunlukla canım yanıyor. Sevgilimden ayrılmak istemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın, acı veren her şey zevk yerine iticiliğe dönüşür. Acıdan kurtulman gerekiyor. Acıdan kurtulduktan sonra bir süre belki bir geçiş dönemi yaşayacaksın. Ama ardından cinsel zevkler yeşerecek. Ve kimliğinize göre belki bir sera belki zengin çiçek tarlası, belki bir orman oluşturacak. Ama belli olmaz, kimilerinde olduğu gibi renksiz, yetişmemiş cılız bir çiçek de kalabilir.

İlişkiye girdikçe kan geliyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşım da 20 yaşında. İlişkiye girdiğimizde bir miktar kan geldi. Bir ay sonra tekrar ilişkiye girdik, daha çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı durumlarda bu bir ay sürer. Her seferinde bir miktar kan gelebilir. Büyük bir ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor. Penis çapının da burada rolü var. Ayrıca senin de sert ilişkiler içinde olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara dikkat ederseniz birkaç ilişkiden sonra kanama olmayacak. Kafanıza takmayın. Mutluluğunuza bakın. Bu iş evliliğe giderse iyi olur.

Her gün birlikteyiz

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla her gün ilişkiye giriyoruz. Başlarda zevk alıyordum ama son günlerde cinsel organım kızardı. Acı çekiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, ne olacak? Zavallı organın başına bu kadar bela olursan onu annesinden doğduğuna pişman edersen o da isyan eder.

Gebelikten korkuyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. Kız adet gördükten sonra onunla ilişkiye gireceğiz. Hamile kalmaktan korkuyor. Sizce ilk seferde prezervatif kullansam zarı yırtılır mı? Ya da hap kullansa olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, delinin aklına taş getiremem. Anne, babası da bu kızın kime, neye, ne amaçla gittiğini öğrensin. Ben size alet olamam.

Cinsel isteğimi nasıl bastırırım?

18 yaşındayım. Aşırı cinsel istekliyim. Penisim 20 santim. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu cinsel isteğimi nasıl bastırabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sen umutsuz vaka gibi gözüküyorsun. Galiba iraden ve bu konudaki bilgilerin zayıf. Bir an önce iradeni kullan, insanlıktan nasibini al.

Bir türlü boşalamadım

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama bir türlü boşalamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, neden olduğunu bilemem. Acemilikten, alışamamaktan, heyecandan, mastürbasyona koşullanmadan, ortamdan, çok şey bekleyip, arayıp bulamamadan vs..

Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, kan geldi. Hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, öncelikle kızın kızlık zarı gitti. Hamile kalma şansı zayıf olmasına karşın yumurtlama zamanına rastlamışsa gebe kalmış olabilir.

Kızlık zarım bozulmadı

23 yaşında kızım. 2 yıldır biriyle birlikteyim. İlişkiye giriyoruz ama ben korunmuyorum. Hâlâ kızlık zarım bozulmadı, çünkü benden kan gelmedi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, zar esnek de bakirelik nereden çıktı? Atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Gebelik için soruyorsan, korunman gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk beklemekle gelmiyor. "Gelin beni yakalayın" diyor. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder