Dr. Haydar Dümen Acı kadını zorluyor
HABERİ PAYLAŞ

Acı kadını zorluyor

Haberin Devamı

Kadınlar cinsel ilişkiye başladıkları ilk yıllarda acı çekiyor. Çünkü kendilerini kasıyor, hep tedirgin oluyorlar. Bu yüzden de acıları hiç bitmiyor. Kadının cinselliğe alışmak, kendini tanımak ve korkularını yenmek için zamana ihtiyacı var.

BÖYLE SORU YOK!

Hiç gol atamıyorum
29 yaşındayım, bekarım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalışırken sertleşme sona eriyor. Hiç gol atamıyorum, ne yapacağım?

CEVAP
Değerli okurum, 15 yaşında ergen oldun, 9 yıldır da erginsin. Bu arada ne yaptın? Ne yedin, içtin? Kimin arkasından koştun? Kimi görünce coştun? Ama tümünde de yutkundun mu? Yani 9 yıl organı yemsiz ve öksüz bırakırsan böyle olacaktı.

Mesela senin önüne bir tabak kurbağa bacağı ya da sümüklü böcek dolması koysalar yer misin? Kaşığı eline alırsın, dişlerin kenetlenir. Oyunlar kuralına göre oynanırsa, sınavlar da başarıyla sonuçlanırsa bu yoldan arkası gelsin diye beklenir.

Bunun için de 20’li yaşlarda oyun kuralına göre oynansın, kimsenin eli boş kalmasın.

Kız kendini geri çekiyor
Kız arkadaşım 23 yaşında. Daha sevişirken kendini geri çekiyor ve dokunmama bile izin vermiyor. Evlenince de devam eder mi?

CEVAP
Değerli okurum, kaç yaşındasın? Bir de evlenmeyi düşünüyorsan kızın cinsel yapısını kullanmasını biliyor musun? Ya da arkadaşın biraz bencil, onun isteğine göre mi hareket ediyorsun? Evlenecekseniz, arkadaşın kendine gelecek, “Nasıl istersen öyle olsun” demesi gerekir.

Yoksa 50 yıl böyle çekilmez. Narin botla denize inilmez, ilişki çilek yemeye benzemez. Bazen lokmalar kuru, bazen de meyveler tohumlu olur. Boş bulunursan dişin bile kırılır. Ya kıza veda edeceksin ya da kız sana “Yemin ederim bir daha yapmayacağım” demezse bu oyun böyle bitecek.

Otlarla düzelir mi?
52 yaşındayım, 6 aydır sertleşme sorunum var. Okuduğum kadarıyla otlar her derde deva. Acaba kullansam düzelir miyim?

CEVAP
Değerli okurum, iş ota mota kalmışsa burada önemli bir sorun var demektir. Genelde bıkkınlık, monotonluk ve de partnerde formsuzluk böyle tablolar yaratabilir. Ancak bunlar gelip geçicidir.

Bir de erkeğin gözüne dışarıdakiler daha çekici gelirse, içerisiyle dışarı arasında iştah iletişimi kopar, organ sanki kış uykusuna yatar.

Bu durumda mutlaka tedavi gerekir. Geri kalan 30 yıldan ne kazanırsan o kârdır. Senin durumunda penise kan veren damarlarda bir yetersizlik olduğu kesin gibi. Penis dopleri yaptırırsan durum aydınlığa kavuşur, sen de kurtulursun.

Çok canım yanıyor
20 yaşında kızım. 1.5 yıldır sevgilim var. Onunla evlenmek istiyoruz. 6 ay önce birlikte olduk, kızlığım bozuldu. Ama bugünlerde ilişkide canım yanıyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP
Sevgili okurum, seninki acılı sendrom. Tabii acı veren her şey zevk yerine iticiliğe dönüşür. Güneş, yeri geldiğinde çok iyidir ama tenimizi yakarsa altında duramayız, bunun gibi. Acıdan kurtulmalısın. Sonra bir süre belki geçiş dönemi yaşayacaksınız. Ardından cinsel zevkler yeşerecek.

Kan gelmedi, kız mıyım?
22 yaşında kızım. Bir süre önce erkek arkadaşımla seviştik. Üzerimde çamaşırım ve çorabım vardı. Çorabın üzerine boşaldı. Kan gelmedi. Acaba kız mıyım?

CEVAP
Değerli okurum, yüzde 100 kızsın. Zar yerinde duruyor. Eğer esnek değilse evlendiğin zaman kanayacaktır. Kilo alıyorum Arkadaşımla ilişkiye girdik. Kızlık zarıma zarar gelmedi.

Hamile kalır mıyım?
Adet görmedim ama adetim daha önce de düzensizdi. Şimdilerde midem bulanıyor. Kilo alıyorum. Bu psikolojik olabilir mi?

CEVAP
Sevgili okurum, kızlık zarın bozulmadı. Gebe de değilsin. Ama bu kadar zor koşullarda ileri gitmişsin. Bunlar tehlikeli yollar. Yapacağın tek şey arkadaşınla ilişkiyi kesmek. Oyunu kuralına göre oyna.

Kanama olmadı
23 yaşındayım, çalışıyorum. Sevgilim 18 yaşında. Onu çok seviyorum. Sevgisi içimde dolaşıyor, evlenmek istiyorum. Cinsel ilişkiye girdik ama kanama olmadı. Neden olabilir, kafayı yemek üzereyim.

CEVAP
Değerli okurum, o kız aklına gelen bütün kuşkuları nerede uygulama fırsatı bulacaktı? O sana masumiyetiyle geldi. Zar da esnekti.

Penisimle dalga geçiyorlar
18 yaşındayım. Kızlar tarafından çok beğeniliyorum. Penisim ereksiyon halindeyken bile 8 santim. Arkadaşlarımınki ise 14-16 santim arasında. Benimle dalga geçiyorlar. Bunalıma girdim.

CEVAP
Değerli okurum, tabii bunalıma girersin. Kimin öyle arkadaşı olsa o bunalımdan çıkmaz. Bu konuyu ürolog arkadaşa giderek çözmeye çalış.

Kızlık zarı esnek mi?
Sevgilimle defalarca birlikte olduk ama vajinasından kan gelmedi. Acaba kızlık zarı esnek mi?

CEVAP
Değerli okurum, olabilir, neden büyütüyorsun? Zar esnekti ve kanamadı.

Test yaptım
25 yaşında kızım. Adetlerim düzensiz diye doktora gittim, ilaç verdi. Bu arada partnerimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. 1 hafta geçti, adet göremedim. Test yaptım, hamile olma ihtimalim var mı?

CEVAP
Sevgili okurum, sanırım doktorun verdiği ilacın etkisi oldu. Bence hamile değilsin. Yine de ikinci adetini görmeyi bekle.

Doktora gideyim mi?
18 yaşındayım. Eski sevgilimle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Biz ayrıldık. Kızlık zarımın esnek olduğundan şüpheleniyorum. Doktordan korkuyorum. Sizce ne olabilir?

CEVAP
Sevgili okurum, işte doktor karşında. Yüzde 100 doğru teşhis, zarı esnek.

Eşimin vajinası çok acıyor
20 yaşında, 1 yıllık evliyim. Eşimin vajinası çok acıdığı için ilişkiye giremiyoruz. Ne yapmalıyız?

CEVAP
Değerli okurum, bir kadın doğum uzmanı “İltihap, mantar gibi engeller yok” diyorsa geri kalanı biz uzmanlar çözeriz.

Tadını alamıyorum
33 yaşında kadınım. Sorunum nişanlımın geç boşalması. Benden 1 saat sonra boşalıyor. Ben hiç tat alamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP
Sevgili okurum, ne yazık ki geç boşalma için bir şey yapamıyoruz. Önce evlenin bakalım. O zaman karı-koca olarak el ele tutuşup bir uzmana başvurursunuz. Hekime de tedavi fırsatı doğar.

Hemen kan gelir mi?
22 yaşındayım, kızlık zarı bozulduğu an kan gelir mi? Gelirse ne kadar sürer?

CEVAP
Sevgili okurum, kan hemen gelir ama gelen kan kadından kadına değişir.

Her gün boşalmak kötü mü?
18 yaşındayım. Her gün boşalıyorum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum, o zaman da tuhaf rüyalar görüyorum. Her gün boşalmam kötü mü?

CEVAP
Değerli okurum, cinselliğe düşkün birisi olduğun anlaşılıyor. Tabii bazı frenler artık gelişmeli. Araba bile olsa fazla hıza yıpranır. Şunu gün aşırıya indiriver de hepimiz rahat edelim.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük çevreye hoş ve özverili görünen, içi isyan ve intikamla dolu kişinin resmidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder