Gündem Açık pencereler tahrik etmiş!

Açık pencereler tahrik etmiş!

Paylaş
Açık pencereler tahrik etmiş!

Otelde hırsızlık yaparken yakalanan genç, kendini böyle savundu: Açık pencereyi görünce tahrik oldum

Antalya'nın Alanya ilçesinde, hırsızlık amacıyla bir otelin ikinci katına giren 26 yaşındaki Harun Gönen, güvenlik kameralarına takılınca otel çalışanları tarafından kaçarken yakalandı. “Açık pencereyi görünce tahrik oldum” diyen Gönen, sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

Haberin Devamı

Alanya Atatürk Caddesi üzerindeki bir otelde, otelin güvenlik kamerasını izleyen görevli, bir kişinin otelin ikinci kat balkonlarına tırmanarak odalara girmeye çalıştığını fark etti ve güvenlik görevlilerini uyardı. Bunun üzerine otel güvenlik ekiplerince yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli Harun Gönen çaldıklarıyla birlikte yakalandı.

CAMİ BAHÇESİNDE KARAR VERMİŞ

Emniyet ekiplerine teslim edilen şüphelinin sırt çantasında ve üzerinde 3 kişiye ait cüzdan, banka kartları, nüfus cüzdanları, bir ehliyet, 100 İngiliz sterlini, 2 dizüstü bilgisayar, 2 cep telefonu, bir dijital fotoğraf makinesi, bir müzik çalar ve bir erkek şortu ele geçirildi.

Çeşitli hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu ve cezaevinden 1.5 yıl önce çıktığı belirtilen Gönen, Emniyet'teki sorgusunda, hırsızlık yapmak amacıyla uygun bir yer aramak için sokaklarda dolaştığını ve bir caminin bahçesinde su içerken fark ettiği otelin ikinci katında açık bulunan pencerelerin kendisini tahrik ettiğini söylediği kaydedildi.

Haberin Devamı

BALKONDAN BALKONA

Otelin güvenlik kameralarındaki görüntülerde, şüphelinin otelin arka tarafında bulunan demir parmaklıklı kapıdan atlayarak bahçeye girdiği, duvardan tırmanarak ikinci kattaki balkona çıkarak bir odaya girdiği, daha sonra bu odanın balkonundan sırt çantası ile çıkarak, diğer balkondan odaya girmeye çalıştığı görüldü.

Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), (DHA)