Türkiye (Son Dakika) Acılı baba Furkan'ını arıyor

Acılı baba Furkan'ını arıyor

Paylaş
Acılı baba Furkan'ını arıyor

Acılı baba 10 gün önce evden çıkıp bir daha dönmeyen 18 yaşındaki oğlunun izini, aynı mahallede yanmış bir erkek cesedinin çıktığı barakada arıyor

Üsküdar'da sabah işe gidiyorum diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Furkan Şengül'den 12 gündür haber alınamıyor. Baba Recep Şengül, oturduğu mahallede yanan bir barakadan çıkan cesedin oğluna ait olup olmadığının tespit edilmesi için DNA testi yaptırdı. Acılı baba çocuğundan bir işaret bulmak için her gün yangın yerinde arama yapıyor.

Haberin Devamı

10 GÜN ÖNCE ÇIKTI. BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Özel bir hastanenin kantininde çalışan 18 yaşındaki Furkan Şengül, 17 Şubat sabahı işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı. O günden sonra Furkan'dan bir haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Bir gün sonra ise Şengül ailesinin oturduğu Küplüce Mahallesi'nde çıkan yangında bir baraka kül oldu.

YANMIŞ ERKEK CESEDİ FURKAN'A MI AİT?

İtfaiye ekipleri yaptıkları araştırmada barakada bir erkek cesedine ulaştı. Kimliği belirlenmek için ceset Adli Tıp Kurumu'na götürülürken kayıp babası Recep Şengül de tekrar polise gitti. Cesedin çocuğuna ait olabileceğini düşünen acılı baba DNA testi için başvuruda bulundu.

HER GÜN KİMLİĞİ BELİRLENEMEYEN BİR KİŞİNİN YANARAK ÖLDÜĞÜ BARAKAYA GİDİYOR

Haberin Devamı

O günden sonra baba Recep Şengül, her gün yangın yerine gidip oğluna ait bir elbise parçası, kolye, saat gibi özel eşya arıyor. Yüreğindeki yangının sönmediğini belirten baba Recep Şengül, “Oğlum 12 gündür kayıp. Bu barakada yangında bir ceset bulunduğunu öğrenince koşup buraya geldim. Oğlumdan bir parça aradım. Her gün buraya gelip aramalar yapıyor. Oğlumu küller içinde arıyorum. DNA testi için başvurduk sonucu bekliyoruz. Buradaki ceset oğluma mı yoksa başka birine mi ait bir an önce netleşsin istiyorum. Tüm yetkililerden yardım bekliyorum“ dedi.